Skip to content

Teatrul Nottara deschide stagiunea estivala pe mai multe scene in aer liber din Bucuresti

Teatrele din Bucuresti incep sa anunte programul pentru stagiunea estivala, perioada care in ani trecuti era considerate pentru concedii si vacante.

Cum in acest moment doar sectacolele in aer liber sunt acceptate de autoritati, in contextul pandemiei, teatrele care n-au mai jucat de aproape 3 luni folosesc perioada de vara pentru reprezentatii speciale.

Teatrul Nottara, specializat pe spectacole bulevardiere, comedii usoare cu morala, are un repertoriu care se potriveste foarte bine cu genul de spectaole in aer liber, asa ca si-a anuntat deja programul de vara. Nottara va folosi mai multe spatii special amenajate pentru a primi publicul in conditii de siguranta: Teatrul de Vara din Herastrau, Curtea de Onoare a Muzeului National de Arta al României, Terasa Teatrului Tandarica, curtea TVR, in cadrul proiectului Teatru in TVR.

Spectacolul „Citadela”, o productie a Doctor’s Studio, va deschide, pe 2 iulie, stagiunea estivala a Teatrului Nottara si se va juca pe Terasa de la Teatrul Tandarica. Urmatoarele reprezentatii sunt programate pe 9, 16 si 23 iulie. Instalatia audio-vizuala „Citadela” are ca punct de pornire monodrama „Grounded” de George Brant si este interpretata de Isabela Neamtu si regizata de Ligia Ciornei. Spectacolul povesteste conflictele purtate pe calea aerului, omagiind curajul primelor femei pilot din România. 

Programul verii va continua cu spectacolul „Thailanda de Dimitris Kechaidis si Eleni Chaviara”, regia Alexandru Jitea, o comedie cu trei femei in pragul unei crize de nervi, care discuta despre iubire si despre barbatii din viata lor , in timp ce se pregatesc sa porneasca intr-o calatorie in Thailanda, pentru a se elibera si a-si deschide un nou drum in viata.

„Oglinda neagra”, cu Cristina Juncu, Crenguta Hariton, Mihaela Subtirica, Vlad Balan, Rares Andrici, este un spectacol-concert care ii va purta pe spectatori prin lumea lui Caragiale.

Spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, in regia lui Lucian Sabados, va propune o comedie romantica in care un barbat si trei femei discuta despre sex, dragoste, viata si moarte, cu mult umor..

„Despre olteni, cu dragoste” dupa Marin Sorescu, scenariul si regia Constantin Fugasin, spune povestile pe care le-au trait personajele din satul natal al lui Sorescu. 

Toate evenimentele se vor desfasura in conformitate cu prevederile impuse de autoritati, Biletele pot fi cumparate online de aici , dar si de la casa de bilete a teatrului.

Citește în continuare