Skip to content

The Chainsmokers – Paris, Break Up Every Night ([email protected])

Dupa ce au dominat topurile anul trecut, cei de la The Chainsmokers si-au facut debutul live la SNL. Trupa abia si-a lansat albumul Memories: Do Not Open, asa ca prima piesa din show a fost noul single Paris, urmat de Break Up Every Night.

Paris e single-ul de promovare al albumului de debut Memories: Do Not Open, aparut pe 7 aprilie, iar cel de-al doilea track promovat a fost colaborarea cu Coldplay, Something Just Like This, pe care fanii au putut sa o asculte live cu alta ocazie. Baietii au inceput anul foarte bine, primind un premiu Grammy pentru Best Dance Recording, iar in luna martie au fost doar cel de-al treilea grup din istoria Billboard care sa aiba 3 hituri simultan intre primele zece clasate.

Ei au devenit cunoscuti cu piesa #Selfie, insa adevaratul succes a venit odata cu Roses si Don\’t Let Me Down. A urmat lansarea Closer, una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut si care a stat timp de saptamani in sir pe prima pozitie in Hot 100. Apoi au lansat Setting Fires, iar acum promoveaza Paris si Something Just Like This.

Cum ziceti ca s-au descurcat live?

Citește în continuare