Skip to content

The Chainsmokers – Paris (single nou)

The Chainsmokers domina in continuarea playlisturile noastre, iar acum se intorc cu un nou single pe care sa il punem pe repeat – Paris.

La fel ca piesele pe care ni le-au oferit pana acum, Paris e un track electro-pop cu o poveste de dragoste complicata si e prima lor piesa fara un artist in featuring dupa cativa ani. Ultimul single lansat fara un featuring a fost New York City in 2015, chiar daca pe refren auzim o alta voce. Lyric video-ul a fost regizat de Rory Kramer, iar personajul principal e Alexis Ren.

Plus ca baietii ne-au oferit si propria lor definitie pentru paris, care are mai putina legatura cu capitala Frantei: a sentimental yearning for a reality that isn\’t genuine and an irrecoverable condition for fantasy that evokes nostalgia or day dreams.

Paris apare dupa ce baietii, alaturi de Halsey, au reusit sa domine topurile cu Closer. Single-ul a stat timp de 12 saptamani la varful Hot 100 si le-a adus si o nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Pop Duo/Group Performance si Best Dance Recording, in timp ce duo-ul e nominalizat si la categoria Best New Artist. In plus, recent au mai lansat si Setting Fires, track care a intrat imediat in playlisturile noastre.

Va place noul single The Chainsmokers? Ajunge si acesta hit?

Citește în continuare