Skip to content

The Chainsmokers – Paris (videoclip nou)

The Chainsmokers au venit cu videoclipul celui mai recent single al lor, Paris, iar in ciuda titlului, actiunea nu se petrece in capitala Frantei. In noul lor videoclip avem doar o casa ce se ridica deasupra orasului, in timp ce un model Victoria’s Secret e personajul principal.

Martha Hunt probabil ca viseaza pentru ca la final, regizorul a decis sa nu o omoare, asa ca se va trezit din vis tot in patul din care a plecat, in timp ce Drew Taggart si Alex Pall o urmaresc de la distanta. Paris e inca un single extras de pe viitorul lor album si debutat pe locul sapte in Billboard Hot 100. 

The Chainsmokers au avut parte de un succes urias anul trecut, fiind prezenti in toate topurile si playlisturile cu single-ul Closer. De altfel, au si stat la varful Hot 100 timp de cateva saptamani cu acest single, dupa ce lansasera inainte un alt hit – Don\’t Let Me Down. Intre timp au mai venit si cu Setting Fires, iar acum se pregatesc de aparitia albumului de debut, Memories: Do Not Open, programata pe 7 aprilie.

Va place videoclipul?

Citește în continuare