Skip to content

Costume din The Crown sau Sex Education, scenarii semnate de la Love Actually sau EVITA, chitare de la  Ed Sheeran si Nile Rodgers sunt scoase la licitatie pentru War Child. Licitatia e pana in 16 mai, se poate licita si din Romania

Un poster al filmului „Barbie” semnat de Margot Robbie si scenariul original al filmului „Love Actually” sunt doar cateva dintre obiectele cu multe vedete care participa la cea mai recenta licitatie pentru War Child, care militeaza pentru copiii care traiesc in razboi.

Peste 70 de celebritati au donat obiecte rare pentru strangerea de fonduri „Spring Clean” a organizatiei caritabile, inclusiv ambasadorul global al War Child, Carey Mulligan, care ofera o editie limitata a scenariului filmului „Saltburn”, semnata de actori.

Printre alte obiecte disponibile pentru licitatie se numara oala pentru coptor semnata de Stanley Tucci, o jacheta purtata de Gillian Anderson in „Sex Education”, chitare semnate de Ed Sheeran si Nile Rodgers, o piele de toba semnata de Coldplay, mai multe costume din „The Crown” si un scenariu semnat, un alt scenariu din „Banshees of Inisherin” semnat de Martin McDonagh, un scenariu din „Evita” semnat de Jonathan Pryce, o carte si un album „Maestro” semnate de Bradley Cooper, un poster semnat de Florence + the Machine, o imprimare originala de unde sonore de pe albumul „Running Up That Hill” al lui Kate Bush, o figurina de actiune Hulk semnata de Mark Ruffalo si multe altele.

„In momentul de fata, mai multi copii traiesc un conflict decat oricand. Dupa ce am lucrat cu War Child timp de peste 10 ani, sunt recunoscatoare ca am fost martora directa a impactului care schimba vieti, oferind copiilor si familiilor vulnerabile resursele de care au nevoie cu disperare”, a declarat Mulligan intr-un comunicat.

„Este uimitor ce poate realiza industria creativa atunci cand ne unim si sper ca cat mai multi oameni sa aleaga sa ajute War Child licitand pentru aceste obiecte rare care au fost donate cu dragoste.”

Regizorul „Love Actually”, Richard Curtis, si editorul de scenariu Emma Freud au adaugat: „Donam scenariul original al filmarilor pentru „Love Actually” pentru a ajuta la sustinerea acestei cauze incredibile. Acesta contine trei povesti inedite, pe care in cele din urma le-am taiat, multe glume care nu au functionat si cateva injuraturi copilaresti pe care am fost obligati sa le eliminam. Multe dintre povesti sunt, de asemenea, spuse aici intr-o ordine diferita, deoarece s-a dovedit ca scrierea unei intrigi cu mai multe povesti poate fi la fel de complexa ca si cum ai juca sah 3D, iar noi nu ne-am putut da seama, pana nu am vazut-o asamblata, care parti erau in locurile gresite.”

Licitatia „Curatenie de primavara” a War Child se desfasoara pana pe 16 mai. Vedeti aici toate obiectele disponibile pentru licitatie.

Citește în continuare