Skip to content

The Killers au lansat „My Own Soul’s Warning” de pe viitorul album „Imploding The Mirage”

Trupa The Killers a revenit cu un nou single de pe „Imploding The Mirage”. Se numeste „My Own Soul’s Warning” si a fost lansat dupa piesele „Caution” si „Fire in Bone”. 

Un teaser pentru noua melodie a fost postat pe contul oficial de Instagram The Killers si este realizat in cadre alb-negru surprinse in studioul de inregistrari si regizat de Wes Johnson.

„Imploding The Mirage” va fi al saselea album de studio al formatiei, iar lansarea acestuia era programata pentru sfarsitul lunii mai, dar a fost amanata din cauza pandemiei. In prezent, nu a fost confirmata o alta data de lansare. A fost produs impreuna cu Shawn Everett si Jonathan Rado de la band-ul Foxygen si ii are printre invitati pe artistii Lindsey Buckingham, k.d. lang, Weyes Blood si chitaristul Blake Mills. 

Pe 8 iunie, grupul fondat in Las Vegas a interpretat o noua versiune a piesei „Land Of The Free”, schimband versurile pentru a face referire la uciderea lui George Floyd, barbatul de 49 de ani care a murit dupa ce a fost retinut de politie, in Minneapolis pe 25 mai.

Formatia de rock altenativ The Killers a fost formata in Las Vegas in 2001 de Brandon Flowers (vocal, clape, bas) si Dave Keuning (chitara, voce), carora li s-au alaturat in 2002 Mark Stoermer (bas, chitara ritmica, voce) si Ronnie Vannucci Jr. (tobe, percutie).

Este unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Nevada, cu vanzari de peste 28 de milioane de exemplare. Au concertat in peste 50 de tari si pe sase continente, pe scene amplasate in locuri faimoase precum Madison Square Garden, Wembley Stadium si in cadrul Festivalului Glastonbury in 2007 si 2019.

Au lansat cinci materiale discografice care au intrat direct in topurile internationale. Au debutat cu „Hot Fuss”, inregistrat in Marea Britanie in 2004, care le-a adus cinci nominalizari la premiile Grammy si a avut vanzari record de peste 5.000.000 de copii. Albumul a ramas in clasamentul Billboard peste 50 de saptamani. Printre piesele extrase de pe „Hot Fuss” se numara cu hiturile „Mr. Brightside” si „Somebody Told Me”. 

Au urmat „Sam’s Town” aparut in 2006 si doi ani mai tarziu, in luna noiembrie, au lansat „Day&Age”, care a ocupat prima pozitie in topul vanzarilor din Anglia.

Cel din urma material discografic a fost  nominalizat la premiul pentru cel mai bun album international la BRIT Awards si a primit doua nominalizari la NME Awards in 2009, unde grupul a obtinut trofeul pentru cel mai bun grup international.

Prima piesa extrasa de pe „Day&Age” a fost hitul „Human”, care a cucerit rapid topurile din intreaga lume. 

Ultimul LP al trupei, „Wonderful Wonderful” din 2017, lansat la cinci ani dupa „Battle Born”, le-a adus o a patra nominalizare la Brit Awards pentru cel mai bun grup international.

The Killers au sustinut un concert in cadrul festivalului B’estfest din 2009, desfasurat in Bucuresti.

Citește în continuare