Skip to content

Primul trailer The Purge: Anarchy

Ati vazut horrorul The Purge? Atunci sigur sunteti nerabdatori sau macar curiosi sa vedeti continuarea. Avem primul trailer The Purge: Anarchy!

 

The Purge este un thriller/horror cu o idee originala, pe care mai mult ca sigur ca nu l-ati ratat anul trecut, mai ales daca va place Ethan Hawke. Filmul avea o premiza pe cat de interesanta pe atat de absurda: undeva in viitor, exista o lege prin care odata pe an, timp de 12 ore se anuleaza orice regula si poti comite orice infractiune fara sa fii pedepsit.

In 2014, mai exact pe 4 iulie, Noii Parinti Fondatori ai Americii va invita sa sarbatoriti Noaptea Anuala a Judecatii.  De data aceasta vom urmari soarta unui cuplu (interpretat de Zach Gilford si Kiele Sanchez), care trebuie sa supravietuiasca teribilei nopti in care viata unui om nu valoreaza nimic.

Lui James DeMonaco, scenarist-regizor-producator, i se alatura din nou pentru urmatorul capitol al acestui thriller Jason Blum (Paranormal Activity si seria Insidious), de la Blumhouse Productions, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers), precum si Michael Bay (Pain & Gain,  franciza Transformers), Brad Fuller (The Amityville Horror, A Nightmare on Elm Street) si Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th).

Sa vedem primul trailer al sequelului:

De data asta, fara Ethan Hawke sau Lena Headly. Din distributie fac parte actorii Frank Grillo, Zach Gilford, Michael K. Williams si Keith Stanfield.

Ati vazut The Purge? Sunteti curiosi sa vedeti continuarea? Alte filme horror care vor invada cinematografele anul acesta gasiti aici.

Citește în continuare