Skip to content

The Revenant – clip video despre temele majore ale filmului

Leonardo di Caprio si Tom Hardy fac echipa in drama THE REVENANT, sub conducerea regizorului  Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel, Amores Perros, Biutiful), care este si co-scenarist.

Premiera filmului The Revenant se apropie cu pasi rapizi, dar noul clip intensifica suspansul si ne face parca mai nerabdatori. Mai ales dupa ce am vazut si aceste superbe poze de la filmare!

THE REVENANT este un survival-movie, inspirat din realitate si spune povestea legendarului explorator Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), membru al unei expeditii de vanatoare in Muntii Stancosi, care a supravietuit unor evenimente teribile. Mai exact, in anul 1823, porneste intr-o expeditie prin salbatica America, unde se confrunta un urs grizzly si este tradat si parasit de catre colegii lui, care fug, de frica sa nu fie prinsi de indieni. Hugh insa nu moare, ci reuseste sa supravietuiasca, mutilat, tarandu-se peste 300 de kilometri printr-o iarna dura, in salbaticie, hotarat sa se razbuna pe cei care l-au parasit.

Iata un clip in care regizorul si actorii principali povestesc despre temele importante ale filmului:

Alatruri de Leonardo di Caprio si Tom Hardy mai apar actorii Will Poulter si Domhnall Gleeson.

Noi credem ca filmul are sanse mari la Oscar. Voi ce spuneti?

Citește în continuare