Skip to content

Thirty Seconds to Mars – Program si reguli de acces

Desfasurat pe data de 5 Iulie, la Romexpo Bucuresti Parcarea C, concertul Thirty Seconds to Mars este considerat concertul anului 2014 in Romania.Avem pentru voi programul pe ore si regulile general de acces.  

 

Pentru ca publicul sa se bucure de prezenta trupei pe scena, organizatorii mizeaza pe gradul ridicat de civilizatie dovedit de nenumarate ori de publicul roman.

Iata mai jos programul evenimentului si regulile organizatorilor.

PROGRAM:
17:30 – DESCHIDEREA PORTILOR
19:50 – 20:30 – TRUPA „ THE BAD THINGS”
21:00 – 22:45 – THIRTY SECONDS TO MARS
23:00 – PORTILE SE INCHID

Publicul roman are experienta concertelor mari si intelege ca exista un set de reguli internationale, a caror aplicare ajuta la garantarea sigurantei si a confortului tuturor participantilor. Printre acestea se numara lista obiectelor interzise iar organizatorii roaga publicul sa NU aduca: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, bagaje sau genti voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul la concert va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

Pentru confortul participantilor si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare. Datorita zgomotului foarte puternic produs in cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelasi motiv, prezenta copiilor sub 7 ani este strict interzisa. Organizatorii avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Este strict interzisa vanzarea nvitatiilor la evenimente, iar vanzarea la suprapret a biletelor este considerata contraventie si se pedepseste cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 Ron.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. De asemenea, organizatorii roaga publicul sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor in cazul in care sesizeaza nereguli. Se recomanda cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Nu uitati ca inca puteti casatiga invitatii pentru concertul de sambata la acest concurs!

V-ati luat bilete? Mai puteti astepta pana sambata?

Citește în continuare