Skip to content

Tiësto, Don Diablo, Alan Walker si Salvatore Ganacci vin in 2021 in exclusivitate pentru Romania la Saga. Festivalul are loc la Bucuresti intre 10-12 septembrie

SAGA Music Festival, primul festival de muzica electronica din Bucuresti, va avea loc pe 10, 11 si 12 septembrie, in Parcul Izvor.

Pe scena principala SAGA Festival vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alti artisti urmeaza sa fie anuntati in curând.

Toti artistii anuntati inca din luna aprilie pentru prima editie a festivalului, dar si alte nume mari care urmeaza sa se alature intregii experiente SAGA, pot fi vazuti in exclusivitate in România in acest an, in cel de-al doilea weekend din septembrie, in Bucuresti.

“In ultimele doua luni am prezentat un line-up format din superstaruri ale muzicii din intreaga lume, pentru prima data in Bucuresti. Totodata, in toata aceasta perioada, am lucrat intens pentru intregul concept pe care ne dorim sa-l prezentam publicului, totul pentru a aduce o experienta unica si revolutionara in România. Prioritatea noastra a fost intotdeauna reprezentata de fani, carora ne dorim sa le putem insufla prin acest festival, si nu numai, speranta, sentimentul de libertate si de iubire, mai mult ca niciodata. Filosofia ALDA a fost si va ramâne aceea de a pune fanii pe primul loc, iar acest lucru se va intâmpla la SAGA, intre 10 si 12 septembrie. Dedicarea noastra, intreaga experienta pe care o avem in muzica si dragostea pentru ceea ce facem vor straluci in aceste zile si vor reda perfect toate lucrurile in care credem si cele pe care le-am creat pâna in acest moment la nivel mondial si pe care urmeaza sa le aducem in fata publicului. SAGA este doar inceputul, multe alte experiente vor urma si suntem bucurosi si recunoscatori ca le putem impartasi cu fanii din România”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achizitionate de pe site-ul sagafestival.com. In aceasta perioada, pretul abonamentelor este de 399 RON (Regular) si 899 RON (VIP).

 SAGA si-a unit eforturile cu WWF si Reciclad’Or pentru a incuraja publicul sa se implice activ in protejarea biodiversitatii si sa actioneze responsabil pentru reducerea poluarii apei, aerului sau a risipei de alimente.

De la faimoasa emisiune „A state of trance” a lui Armin Van Buuren la showurile lui Tiesto, Hardwell, scenele trance din cadrul Tomorrowland, Ultra Music Festival, AMF, ADE, ALDA organizeaza peste 130 de evenimente in 40 de tari din intreaga lume, avand birouri in Los Angeles, Hong Kong si Koln.

Intr-un interviu pentru urban.ro, Allan Hardenberg, CEO ALDA, spnea ca ideea SAGA festival a aparut cu mai bine de 15 ani in urma: ” Aventura noastra a inceput in Romania prin 2006-2007 cu primul show al lui Armin. Din acel moment, multimea de oameni, energia lor si atmosfera din cluburi, inclusiv cand mergi intr-un bar, a devenit o intreaga cultura in Romania. E o energie pe care o simti, pur si simplu. E unul dintre orasele noastre preferate din lume si a fost un vis al meu sa organizam un festival aici”

Puteti citi intregul interviu aici

Citește în continuare