Skip to content

TIFF 2009 – Ziua 1

Dragi cinefili, azi incepe TIFF 2009! Deschiderea oficiala va avea loc la ora 19 cu proiectia filmului „Amintiri din Epoca de Aur” scris de Cristian Mungiu.

Insa inainte de aceasta proiectie am fost invitati la TIFFASHION, un inedit concept de eveniment monden: film, fashion si arta, sustin organizatorii. Vor fi expuse colectiile a 18 designeri: Adelina Ivan, Andreea Badalan, Alina Botea, Bianca Popp, Carla Szabo, Coca Zaboloteanu, DADA, Dorin Negrau, Florentina Giol, George Neagu, Kristina Dragomir, Laura Lazar, Lena Criveanu, Ludmila Corlateanu, Maria Lucia Hoha, Mirela Diaconu, Rozalb de Mura, Smiling Shoes. Am sa revin cu fotografii. Acest articol va fi in permanenta actualizat cu informatii noi (si fotografii) pe masura ce au loc diferitele evenimente din cadrul festivalului. Voi trebuie sa dati din cand in cand refresh! 🙂

In curand vom avea si webcam live de la TIFF pe Monden.Info Din pacate au aparut ceva probleme tehnice cu acel webcam, speram ca se va rezolva repede.

Nu uitati si de contul nostru de Twitter, apar si acolo informatii despre TIFF.

UPDATE: Primele fotografii de la deschiderea TIFF

echipa-tiff-2009_foto-liviu-marinecitudor-giurgiu_foto-liviu-scripcaru ds__7482

dscf3142 dscf3148dscf3149

dscf3151 dscf3158 dscf3166

dscf3184

A fost o seara superba, multe celebritati (Tudor Chirila, Dragos Bucurenci, Emil Hurezeanu, CTP, Ana Maria Marinca, Cristian Mungiu, Liviu Mihaiu etc.) si ropote de aplauze pentru filmul care a deschis festivalul: „Amintiri din Epoca de Aur„.

Bonus de la Crocodil


Citește în continuare