Skip to content

Toate piesele se vor lansa in aceeasi zi incepand cu 10 iulie!

Incepand din 10 iulie, fiecare zi de vineri va deveni ziua dedicata muzicii noi. Astfel, iubitorii de muzica de pretutindeni nu vor mai trebui sa astepte pentru a se bucura de noile aparitii muzicale. Piesele si albumele vor fi lansate la ora 00.01 in zilele de vineri, in fiecare saptamana, in peste 45 de tari.

 

Conceptul, implementat de catre casele de productie, retaileri si artisti internationali, numit “New Music Fridays” aduce o noua abordare: pasionații de muzica din tari diferite vor avea acces in aceeasi zi la piesele si albumele nou-lansate.

Pana in prezent, piesele si albumele muzicale erau lansate, in functie de tara, in zile diferite ale saptamanii – de exemplu luni in Franta si Marea Britanie, marti in SUA si Canada, etc si vineri in Australia si Germania.

Prin aceasta miscare, fanii din intreaga lume pot cumpara albumele noi in aceeasi zi, fara sa mai aștepte lansarea albumului la nivel national. Astfel, se va pune capat imposibilitatii iubitorilor de muzica de a accesa muzica noua in propria lor tara, atunci cand aceasta este disponibila in mod legal in alta tara.

Multumita “New Music Fridays”, indiferent de tara in care se afla, iubitorii de muzica vor sti acum ca vineri nu este doar inceputul week-end-ului, dar este si ziua dedicata muzicii noi. Acest lucru vine in intampinarea fanilor de a achizitiona ultimele noutati muzicale din surse legale si la o valoare calitativa foarte buna.

Casele de productie, distribuitorii si retailerii s-au implicat deopotriva pentru a-si coordona lanturile lor de aprovizionare si practicile de marketing. in acelasi timp, topurile muzicale din Romania se aliniaza la coordonatele internationale.

Trecerea la New Music Fridays va avea loc in peste 45 de tari din intreaga lume. in prezent, doar 11 tari lanseaza piesele muzicale in ziua de vineri, in timp ce in celelalte tari se va schimba ziua in care albumele si single-urile noi vor fi disponibile.

Citește în continuare

Bill Murray in Rock the Kasbah

A aparut primul trailer al comediei muzicale ROCK THE KASBAH, in regia lui Barry Levinson.   Greii cinematografiei sunt din ce in ce mai interesati de roluri ce implica universul rock:…

Citeste mai mult