Skip to content

Tom Cruise il „imita” pe Bon Jovi in noul trailer „Rock of ages”

Rock of ages, cel mai asteptat musical al verii, ne ispiteste cu un nou trailer!

Pe la sfarsitul anului trecut va prezentam primul trailer al filmului Rock Of ages, iar daca acela nu a reusit sa va atraga atentia, cred ca noul trailer o va face! E mult mai dinamic si capteaza exact spiritul anilor 80-90 cand rockul era la putere.

In plus, Tom Cruise ne face dovada calitatilor sale vocale interpretand un fragment din piesa Wanted Dead or Alive a lui Jon Bon Jovi.

Sa-l vedem cum se dezlantuie pe scena:

Tom Cruise este Stacee Jaxx, un rocker arogant care se bucura de o popularitate enorma si dupa care suspina toata fetele. Povestea filmului insa nu se concentreaza pe el, ci se invarte in jurul a doi tineri care spera sa cunoasca celebritatea – Sherrie (Julianne Hough), o fata care vine dintr-un oras de provincie si Drew (Diego Boneta)- care intr-un final se indragostesc unul de celalalt.

Rock of ages este un film inspirat dupa un celebru musical de pe Broadway. De regie s-a ocupat Adam Shankman (Hairspray) iar distributia e plina de nume mari precum Alec Baldwin, Malin Akerman, Julianne Hough, Russell Brand, Paul Giamatti, Mary J. Blige, Bryan Cranston si Catherine Zeta-Jones.

In Romania, filmul va avea premiera in data de 22 iunie.

Cum vi se pare trailerul? Nu-i asa ca e mai resuit decat primul?

Citește în continuare