Skip to content

TOM NOVY si TOCADISCO live in Bucuresti

Pe data de 31 mai, Piata Constitutiei v-a fi luata cu asalt de toti iubitorii muzicii electronice, pentru 10 ore de muzica si culoare.
 
 
Tom Novy, copilul teribil al scenei musicale international, alaturi de Tocadisco, ale carui mix-uri eclectice, i-au adus premiul Best Dance International, in cadrul MTV Europe Music Awards, dau startul celui mai cool concept de petrecere tematica care imbina muzica, distractia, arta, intr-o atmosfera unica si incendiara, HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL. 
 
Petrecerea HOLI are originile in India unde trecerea catre un nou anotimp, este marcata prin aruncarea in aer a unei pudre colorate. Tema indiana a fost preluata si mii de oameni se aduna  anual, in  marile orasele lumii pentru a sarbatorii trecerea intr-un nou anotimp si renasterea. Fiecare culoare imprastiata in aer, semnifica iubire, libertate, pace, bucuria de a trai. Iar pe 31 mai, incepand cu ora 12.00, Bucurestiul va fi un nou reper pe harta celui mai COOLorate petreceri. 
 
Line up-ul petreceri colorate de la Bucuresti, este completat de alte nume importante ale scenei musicale dance europene: Claptone, dj care a dus la misterul la noi cote, prin masca venetiana pe care a poarta in timpul show-urilor, Joris Delacroix, francezul care jongleaza  beat-urile house, deep house si electronica intr-o maniera sofisticata, tipic pariziana, Mantu care mixeaza in cel mai pur stil german, si Francesco Farfa completat de Gennaro Scarpato. 
 
Prima petrecere HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL are si dj romani in line up Greeg & Onuc si Almud & Konstantin isi vor incanta fanii cu cele mai tari mix-uri tehno-house. 
 
Biletele pentru HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL au fost puse in vanzare prin eventin.ro, la achizitionarea biletului, primindu-se un plic de pudra colorata.  Mai multe detalii aici.
 
Sunteți pregătiți să colorăm împreună Bucureștiul?

Citește în continuare