Skip to content

Tom si Jerry revin pe marile ecrane intr-un film hibrid, „cu actori”, programat pentru 2021. Sunt 164 de scurtmetraje animate cu Tom si Jerry create in cei 80 de ani de existenta a personajelor

 

Warner Bros. Pictures a dezvaluit un trailer pentru viitorul lumgmetraj „Tom si Jerry” care urmeaza sa aiba premiera cinematografica in Statele Unite pe 5 martie 2021. Personajelor principale animate similare cu cele din faimosul serial de televiziune li se vor alatura in distributie Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost si Ken Jeong. 

Chloë Grace Moretz interpreteaza rolul tinerei Kayla, organizatoare de evenimente, care este angajata de un hotel luxos din New York pentru a pune la punct toate detaliile pentru „nunta anului”. Intre timp, aceasta este nevoita sa scape de soricelul Jerry, care locuieste intr-o „casa” amenajata in zidurile cladirii.

Noul lungmetraj este scris de Kevin Costello si se bazeaza pe clasicele personaje create de Joseph Barbera si William Hanna.

Rivalitatea veche de zeci de ani dintre Tom si Jerry iese din nou in evidenta cand motanul Tom este recrutat sa scape pe Jerry din incinta hotelului inainte de ziua nuntii. Peripetiile din celebrul desen animat reapar in prim-plan in timp ce Tom inventeaza diferite scheme si strategii pentru a-l prinde pe Jerry, insa fara succes, producand doar pagube pentru hotel si viitoarea nunta.

In noul film, cei doi dusmani vor fi nevoiti sa invete sa lucreze impreuna, iar in acelasi timp sa colaboreze cu personajul interpretat de Moretz, dupa ce acestia isi dau seama ca cineva din personalul hotelului este impotriva lor.

Productia live-action „Tom si Jerry” va fi regizata de Tim Story („Fantastic Four”, „Think Like a Man”) si produsa de Chris DeFaria („The LEGO Movie 2”, „Gravity”), iar printre producatorii executivi se numara Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman si Allison Abbate.

Pana in prezent, au fost create 164 de scurtmetraje animate, diverse seriale de televiziune si mai multe filme cu aventurile lui Tom si Jerry.

In versiunea originala, creatorii William Hanna si Joseph Barbera au produs 114 episoade „Tom si Jerry” pentru MGM intre 1940 si 1958. In acea perioada, au castigat sapte premii Oscar la categoria scurtmetraj de animatie.

Productia, care a implinit in acest an 80 de ani, se concentreaza pe rivalitatea dintre personajele legendare, motanul Tom si soarecele pe nume Jerry, ale caror peripetii au incantat zeci de generatii.

De-a lungul timpului, au fost realizate o serie de spin-off-uri, inclusiv serialele de televiziune The Tom and Jerry Show (1975), The Tom and Jerry Comedy Show (1980-1982), Tom & Jerry Kids (1990-1993), Tom and Jerry Tales ( 2006–2008) si The Tom and Jerry Show (2014 – prezent).

Primul lungmetraj bazat pe seria de desene animate „Tom and Jerry: The Movie” a fost lansat in 1992.

O adaptare muzicala a seriei, intitulata „Tom and Jerry: Purr-Chance to Dream” a debutat in Japonia anul trecut, inainte de aniversarea de 80 de ani.

Citește în continuare