Skip to content

TOP: Artistele cu cele mai multe hituri in Top10

Topurile si numarul de hituri pe care au reusit sa le stranga de-a lungul timpului, mai ales cele din primele zece, sunt importante pentru orice cantareata. Care sunt artistele care au cele mai multe hituri in cel mai important clasament american?

Billboard a inceput sa clasifice piesele incepand cu anul 1958, asa nume ca Madonna, Rihanna sau Aretha Franklin se regasesc in acelasi clasament. Cine are insa cele mai multe hituri?


Madonna – 38 de hituri
Aici le includem pe deja clasicele Material Girl (locul 2), Like a Virgin, Papa Don\’t Preach, Justify My Love si Take a Bow, toate pe primul loc, dar si 4 Minutes sau Ray of Light, clasate pe locurile 3, respectiv 5.

Rihanna – 29 de hituri
Riri are mai multe no. 1 ca SOS, Umbrella, Take a Bow, Rude Boy, Love the Way You Lie, super-featuring-ul cu Eminem, Diamonds si recenta colaborare cu Drake pentru Work. Printre track-urile care au mai ajuns in top 10 se numara Stay, Russian Roulette si debutul ei, Pon de Replay.

Mariah Carey – 27 de hituri
Diva are in clasament clasicele Vision of Love, Someday, Dreamlover, Hero sau We Belong Together si are un total de 18 piese ajunse pe prima pozitie.

Janet Jackson – 27 de hituri
Sora la fel de celebra a Regelui Muzicii Pop are la activ All For You, Doesn\’t Really Matter, That’s The Way Love Goes printre cele care au urcat pe locul intai, alaturi de Rhythm Nation, Scream, alaturi de MJ si Because of Love.

Whitney Houston – 23 de hituri
Supranumita Vocea, Whitney Houston a reusit sa ajunga in clasament inclusiv cu propria ei interpretare pentru inmnul SUA, printre hituri ca Saving All My Love For You, I Wanna Dance With Somebody, Didn\’t We Almost Have It All, I Will Always Love You, toate ajunse pe primul loc.

Taylor Swift – 20 de hituri
Tanara Taylor Swift are piese ca Bad Blood, Blank Space sau Shake It Off, toate trei pe locul 1 si extrase de pe acelasi album – 1989. In clasament mai regasim single-urile Love Story, Wildest Dreams, Begin Again sau Red.

Aretha Franklin – 17 hituri
Marea doamna a muzicii are hitul Respect ajuns pe primul loc, urmat apoi de piese ca Chain of Fools, Spanish Harlem,The House That Jack Built, A Natural Woman si I Say a Little Prayer.

Beyonce – 16 hituri
Chiar daca e unul dintre cele mai mari nume din entertainmentul actual, Beyonce are mai putin hituri in Hot 100 printre primele locuri decat am spune initial. Printre ele regasim Single Ladies, Baby Boy, Irreplaceble si Crazy in Love (#1), If I Were A Boy, Me, Myself and I, recent lansatul Formation si Sweet Dreams.

Pink – 15 hituri

Donna Summer – 14 hituri

Lady Gaga – 13 hituri

Mother Monster se poate lauda ca a ajuns pe primul loc cu Born This Way, Poker Face si Just Dance, urmate apoi de Bad Romance, Edge of Glory, Alejandro si Paparazzi printre altele.

Nicki Minaj – 13 hituri
Rapperita a reusit sa intre in clasament cu Anaconda, care a urcat pana pe locul 2, Superbass, aflat pe 3 si Starships.

Katy Perry – 13 hituri

Pe Katy Perry o regasim cu Part of Me, urcata pe prima pozitie, alaturi de Last Friday Night, Teenage Dream si I Kissed A Girl, dar nu lipsesc nici California Gurls, Firework sau Wide Awake.

Britney Spears – 13 hituri
Printesa muzicii pop are in topul Billboard piese ca Hold It Against Me, 3, Womanizer, clasicul Baby One More Time, dar si Circus, I Wanna Go, Toxic, Oops I Did It Again sau Crazy.

Ce ziceti de aceste cifre?

Citește în continuare

Top 10 trailere din 2016

Un trailer bun nu e niciodata garantia unui film bun, dar de fiecare data ne lasam pacaliti de ele.   Avem o lista de trailere care ne-au pacalit instant sa…

Citeste mai mult