Skip to content

Top: Cele mai ascultate piese din vara asta

Ca in fiecare trimestru, cei de la Media Forest fac topul celor mai difuzate piese de pe radioul romanesc, iar din clasament nu lipsesc Delia, Smiley, Guess Who, Randi, B.U.G. Mafia sau Carla’s Dreams? Care insa e cea mai difuzata piesa de pe radio?

Deloc surprinzator, Smiley este cel mai difuzat cu piesa De unde vii la ora asta, cu 3589 de plays, urmat indeaproape de Delia si The Motans cu featuring-ul lor, Weekend. Primul pozitionat in topul de la inceputul anului, Cine esti, piesa celor de la 3 Sud Est, a coborat pana pe locul 17. 

1. Smiley – De unde vii la ora asta
2. The Motans feat. Delia – Weekend
3. Carla’s Dreams – Pana la sange
4. Delia feat. Macanache – Ramai cu bine
5. What’s Up – La tine
6. Alina Eremia – Poarta-ma
7. Carla’s Dreams – Antiexemplu
8. Edward Sanda feat. Ioana Ignat – Doar pe a ta
9. Guess Who feat. Irina Rimes – Cupidon
10. Irina Rimes – Ce s-a intamplat cu noi
11. Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu
12. Andra – La refren
13. Randi – Puteri asupra mea
14. Mihail – Who You Are
15. Paul Damixie – Get Lost
16. Inna feat. Erik – Ruleta
17. 3 Sud Est – Cine esti
18. Vanotek feat Eneli – Tell Me Who
19. Feli – Timpul
20. Inna – Heaven

De altfel, Delia are in total 7 piese in clasament: pe locul 4 cu Macanache si Ramai cu bine, alaturi de Deepcentral si Gura ta, hiturile anterioare Inimi desenate, Pe aripi de vant, Cine m-a facut om mare si Ce are ea. Evident, nu lipsesc nici baietii de la Carla’s Dreams care sunt in continuare prezenti cu Pana la sange, Antiexemplu, Imperfect (23), Tu si eu (25), Te rog (46), Acele si Sub pielea mea (90). Pe langa noul lor single, Bani, bani, bani, B.U.G. Mafia mai sunt prezenti in top cu clasicul Strazile, dar si cu track-urile mai noi: Pe coasta si Sa cante trompetele. New comer-ul August Day apare in clasament pe locul 79 cu When, iar pe locul 87 gasim o piesa veche de 4 ani – Prada de razboi.

Cum vi se pare topul?

Citește în continuare