Skip to content

Topul celor mai dfuzate piese romanesti (09.12-15.12)

Saptamana aceasta avem doua new-entries in timp ce Smiley se mentine pe prima pozitie in topul difuzarilor. Nicole Cherry si Memories a disparut din clasament, locul ei fiind luat de Amna si What’s Up si single-ul lor, Arme.

In clasamentul difuzarilor si-au mai facut loc si Glance & Mandinga cu piesa Cinema, dar pozitiile fruntase raman aceleasi de saptamana trecuta. Fly Project au un trend descendent, ajung de pe locul 4 pe 6, in timp ce Andra si Marius Moga au mai urcat o pozitie. Totusi, Marius Moga a pierdut locul 10, unde intrase saptamana trecuta, din nou, cu piesa Sus pe toc.

Mai jos aveti topul realizat de Media Forest.

1. Smiley – Acasa
2. Grasu XXL feat. Ami – Deja Vu
3. DJ Sava feat. Raluka – Aroma
4. Andra feat. Marius Moga – Atata timp cat ma iubesti
5. Connect – R – Noi ne potrivim
6. Fly Project – Toca toca
7. Elena Gheorghe feat. JJ – Pana dimineata
8. Glance feat. Mandinga – Cinema
9. Antonia feat. Puya – Hurricane
10. Amna feat. What’s Up – Arme

Videoclipul Amnei cu What’s Up il puteti vedea aici, e un vizual reusit, iar piesa e buna si merita sa fie difuzata.Nicole Cherry a lansat si o piesa de Craciun, ca tot se apropie sarbatorile, chiar daca nu se mai regaseste in topul difuzarilor pe radio. Pe tv, in schimb, ii gasim pe Cabron si Smiley cu Da-o tare, dar si pe cei de la Deepcentral cu Sus pana la cer, single ce lipseste din clasamentul acestei saptamani.

Ce piese ar merita sa se mai auda la radio? Se schimba ceva la final de an, intra piese de sarbatori?

 

 

Citește în continuare