Skip to content

Topul celor mai populari artisti pe Shazam in 2012

Rihanna si Gotye sunt artistii cu cele mai multe tag-uri pe Shazam in 2012! Daca folositi aplicatia trebuie sa aflati cine intregeste top 10!

Cand esti in club, in taxi, la o petrecere, intr-un mall sau oriunde pe strada si auzi o melodie care iti place foarte tare, iti vine sa dansezi de bucurie si sa iei piesa aia si sa o pui pe repeat. Cateodata nu stii cine o canta si ca sa nu mai ramai curios, exista aplicatia Shazam.

A aparut topul celor mai tag-uiti/populari artisti pe Shazam in 2012 iar cifrele se invart in jurul milioanelor, multe milioane. Pentru inceput, va spunem ca 130 de cantece au fost recunoscute de peste un milion de ori.

Urmeaza Rihanna care conduce o armata de fani pe cu 15 milioane de taguri. Dupa ea vine Gotye, senzatia anului 2012 care a strans aproape toate cele 14, 5 milioane de mentionari cu hitul Somebody that I used to know, aflandu-se pe primul loc in topul similar, dedicat pieselor. Topul e intregit de David Guetta care a avut numeroase hituri. Adele e unul dintre artistii de top si in 2012 iar restul aflati mai jos!

1 Rihanna (15.1M tags)

2 Gotye (14.5M tags)

3 David Guetta (13.7M tags)

4 Adele (12.1M tags)

5 Maroon 5 (9.9M tags)

6 Flo Rida (9.8M tags)

7 Pitbull (7.9M tags)

8 Fun. (7.8M tags)

9 Katy Perry (7.7M tags)

10 Train (6.6M tags)

Rihanna e unul dintre cei mai mediatizati artisti ai anului iar coperta recenta in care apare goala pe GQ a starnit mii de controverse. La capatul opus este Adele care nu apare nicaieri insa are cel mai bine vandut album din ultimii ani, marcand un impresionant disc de diamant. 

Tu folosesti Shazam? Ai gasit-o vreodata pe Rihanna in timp ce cautai vreo piesa?

Citește în continuare