Skip to content

Dino Parc Rasnov si Therme Bucuresti in topul destinatiilor din Europa pentru familii cu copii

Publicatia The Father Mag a facut topul destinatiilor din Europa pentru familii cu copii, iar Dino Parc Rasnov si Therme Bucuresti se afla pe lista celor 50 de locuri mentionate de catre acestia.

Topul a fost creat cu ajutorul recenziilor online pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinatii pentru familii din Europa pe baza ratingului mediu si a numarului de voturi. Acestia au clasat peste 250 de destinatii pe care copiii si familiile le indragesc, cum ar fi parcurile de distractii si parcurile tematice, parcurile acvatice, plajele, gradinile zoologice si acvariile, muzeele pentru copii si parcurile naționale.Clasamentele au un scor mediu ponderat bazat pe evaluarea medie Google si pe numarul de recenzii pentru fiecare destinatie.

Disneyland Paris este destinatia de top, fiind locul unde motto-ul este „Este timpul sa incepem sa visam din nou”.

Alice in Tara Minunilor, Piratii din Caraibe, Star Wars, Finding Nemo, Toy Story, castelul Frumoasei din Padurea Adormita sau ruinele din Indiana Jones sunt disponibile celor care vin la Disneyland, ceea ce face ca experienta sa fie placuta in egala masura de copii si adulti. 

Celelalte destinatii din top 10 sunt parcul de distractii Europa Park din Rust(Germania), taramul fermecat din Efteling, Kaatsheuvel (Olanda), parcul natural Plitvice National Park din Croatia, parcul de distractii acvatice Gardaland (Italia), parcul de distractii Prater, Viena(Austria), oceanograful Oceanario De Lisboadin Lisabona (Portugalia), spatiul dedicat tematic fabulistului Puy du Foudin Les Epesses(Franta), parcul de distractii Portaventura Worlddin Tarragona(Spania) sau parcul acvatic Loro Parkdin Tenerife (Spania). Lista completa a destinatiilor pentru familii cu copii se poate consulta aici.

Pe locul 31, a fost votat Therme Bucuresti, o destinatie care ofera peisaje exotice cu tobogane interioare spectaculoase. Exista mai multe facilitati ale centrului, ca de exemplu piscina cu valuri, plaja cu nisip, piscina in aer liber, saune, SPA-uri sitratamente de masaj.Preturile incep de la 54 lei pentru trei ore, insa exista mai multe optiuni de pachete.

In acelasi clasament, pe locul 47 se situeaza Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai distractive parcuri de aventura si muzee in aer liber din Europa. Daca cei mici sunt pasionati de dinozauri, acesta este locul de vizitat. In Dino Parcse pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de dimensiuni reale pe intreaga suprafata a parcului. Exista mai multe locuri de joaca, case in copaci, trasee de aventura, labirinte cu laser si cinematografe, dar si zone interactive de realitate virtuala si unvulcan interactivcare erupe. Biletul de adult costa 30 lei, iar cel de copil 23 lei, iar parcul este deschis de luni pana duminica. Detalii aici.

Citește în continuare