Skip to content

Trailer: Cowboys & Aliens

Dupa Iron man, Jon Favreau ne pregateste un nou film (cel putin) la fel de spectaculos. Cowboys & Aliens este un western SF inspirat (evident) dupa o banda desenata.

Chiar daca titlul suna original, prin alaturarea a doua grupuri care nu au nimic in comun, daca ne uitam mai atent la subiect parca suna destul de cunoscut: un strain se trezeste in mijlocul unui oras din vestul salbatic si nu-si poate aminti cine este si cum a ajuns acolo (pana acum nimic nou sub soare). De mana are prinsa o bratara de metal dubioasa (ciudat, poate, dar nici asta nu e intocmai original). Aici descopera ca locuitorii orasului in care se afla sunt extrem de neprietenosi cu strainii, deci prin urmare si cu el (ne vin in cap inca vreo 5 filme la fel). In curand insa, locuitorii orasului vor afla ca supravieturiea lor depinde doar de el si impreuna pornesc un rabzoi contra unui dusman periculos de pe alta planeta (Cunoastem… ). Din peisaj nu lipseste nici femeia frumoasa care il ajuta in lupta si cu care are (probabil) o aventura. The end.

Oricum, ce mai e nou sub soare? Distributia insa ridica mult valoarea filmului. Este vorba de Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach, Paul Dano, Noah Ringer, Keith Carradine, Clancy Brown, Ana de la Reguera si Abigail Spencer. Pe ecranele din Romania il vom vedea incepand cu data de 26 august 2011, adica peste vreo 7 luni. :))

Deci, de acest trailer ce mai ziceti? De ce alte filme va aminteste?