Skip to content

Trailer: „Death at a funeral”


Anul 2010 nu duce lipsa de remake-uri. Hollywoodul ne pregateste noi versiuni ale unor filme celebre precum „The Crow”, „Karate Kid” si „Poltergeist”.

Dupa „A Nightmare on Elmstreet”, un nou remake ‘mortal’ e gata sa intre in cinematografele noastre. De data asta nu e vorba de un film care ne va cauza cosmaruri, ci dimpotriva… unul care ne va face sa murim de ras.

Death at a funeral” este o versiune mai noua a celebrei comedii britanice din 2007 in regia lui Frank Oz.

Neil La Bute este regizorul care si-a propus sa transforme umorul britanic in unul… american. Motivul principal pentru care filmul are sanse sa prinda la public este distributia: Chris Rock, Martin Lawrence, Tracy Morgan, Loretta Devine, Ron Glass, Danny Glover, Regina Hall, James Marsden, Zoe Saldana… adica unii dintre cei mai tari actori de comedie de la Hollywood.

Evident, si subiectul este cat se poate de ofertant: o ceremonie de inmormantare se transforma intr-un dezastru de nedescris: sicrie inversate, secrete de familie… Intr-un cuvant, haos.

Daca va place umorul negru si gustati glumele macabre, atunci va invitam la… inmormantare. Premiera la noi are loc candva spre sfarsitulul lunii iunie.

Trailerul e destul de graitor:

Citește în continuare