Skip to content

Trailer film: „From Prada to Nada”

Am tot vorbit de filme serioase cu sanse mari la Oscar, de regizori si actori care isi pregatesc speechul de „I’d like to thank the Academy…”

Acum am sa va prezint trailerul unui film usurel, fara pretentii si cu zero sanse la Oscar 🙂 dar care probabil ca unora le va prinde bine intr-o duminica ploioasa de toamna. Este vorba de comedia romantica „From Prada to nada” care este un fel de varianta moderna si latino a romanului „Sense and sensibility” de Jane Austen.

Filmul urmareste istoria a doua fete de bani gata foarte rasfatate care se trezesc dupa moartea tatalui lor fara nici un ban. Cele doua fete sunt obligate sa se mute la o matusa care locuieste intr-o zona destul de rau famata si sa ia in piept toate greutatile vietii. Evident ca vor trece prin tot felul de incercari iar in final probabil ca vor descoperi marea dragoste. Sau asa ceva. 🙂

Filmul este regizat de Angel Gracia iar scenariul este scris de Luis Alfaro, Fina Torres si Craig Fernandez. Actorii care interpreteaza sunt: Wilmer Valderrama, Camilla Belle, Alexa Vega, Nick D’Agosto, Adriana Barraza, Kuno Becker.
Acesta este trailerul. Cine vrea sa vada filmul?

Citește în continuare