Skip to content

(trailer) Gossip Girl se intoarce pe ecrane pe 8 iulie. Noile episoade vor arata influenta social media, mai ales in randul adolescentilor

“Gossip Girl”, serialul lansat in anul 2007, se intoarce pentru a spune povestea unei noi generatii de adolescenti new york-ezi, de data aceasta in era social media si a influencerilor.

Kristen Bell, cea care a jucat in formula initiala, se intoarce, de data aceasta ca narator in cadrul serialului, insa toate celelalte personaje care au consacrat filmul pentru adolescenti nu stim daca si cum vor aparea.

Jordan Alexander joaca rolul lui Julien Calloway, o adolescenta influencer. Modelul si skaterul Evan Mocks joaca rolul lui Akeno „Aki” Menzies. Este oprimul sau rol in cinematografie.

Savannah Smith joaca rolul Monet de Haan, iar actrita si cantareata Emily Alyn Lind joaca rolul lui Audrey Hope.

Whitney Peak joaca rolul personajului Zoya Lott in noul “Gossip Girl”, personaj ce are rolul unui ghid in noua lume din Upper East Side.

Eli Brown joaca rolul Otto “Obie” Bergmann IV, un generos personaj instarit, iar Thomas Doherty joaca rolul lui Max Wolfe. Zión Moreno joaca rolul Luna La, iar Tavi Gevinson joaca rolul personajului misterios Kate Keller. Alti actori care joaca in noul “Gossip Girl” sunt Jason Gotay, Johnathan Fernandez, Adam Chanler-Berat.

Noua seria exploreaza modul in care social media si chiar New York-ul s-au schimbat in aproape un deceniu de la prima versiune a seriei.

Inspirat de cartile scrise de Cecily von Ziegesar, Gossip Girl a fost un serial de succes pentru adolescenti difuzat in perioada 2007-2012 si portretiza tinerii bogati din Manhattan. Seria a revelat o intreaga noua generatie de actori tineri: Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford si Ed Westwick.

Drama americana „Gossip Girl” lansata in 2007 a fost transmisa pe reteaua The CW timp de sase sezoane si a obtinut numeroase nominalizari, castigand 18 premii Teen Choice. Ultimul sezon, format din 10 episoade, a avut premiera pe 8 octombrie 2012 si s-a incheiat pe 17 decembrie 2012.

Povestita chiar de catre „Gossip Girl” (cu vocea lui Kristen Bell), seria se invarte in jurul vietii adolescentilor privilegiati care traiesc in Upper East Side din Manhattan si incepe cu intoarcerea Serenei van der Woodsen, „IT girl”, interpretata de Blake Lively, dupa o absenta misterioasa.

Din distributie fac parte Leighton Meester (Blair Waldorf), Kelly Rutherford (Lily, mama Serenei), Penn Badgley (Dan Humphrey – un scriitor aspirant din Brooklyn), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Tayloe Momsen (Jenny Humphrey) si Matthew Settle (Rufus Humphrey, tatal lui Dan si fostul iubit din adolescenta al lui Lily).

Citește în continuare