Skip to content

Trailer: Snow White and the Huntsman

Basmele copilariei continua sa ne fascineze si totodata sa-i inspire pe scenaristii si producatorii de la Hollywood.

Anul acesta am avut parte de Scufita Rosie (daca ma intrebati pe mine, as zice ca si-au cam batut joc de ea) iar la anul ni se pregatesc doua ecranizari ale basmului Alba ca zapada.


 

Una dintre ele se numeste Snow White and the Huntsman si tocmai si-a lansat trailerul.
Filmul este regizat de Rupert Sanders dupa un scenariul  de Hossein Amini (Drive) impreuna cu Evan Daugherty si Evan Spiliotopoulos.
Regizorul nu respecta povestea originala, ci ne ofera o adaptare in care Alba ca zapada se transforma intr-o luptatoare cu armura care este antrenata de catre vanatorul platit s-o ucida, pentru a lupta impotriva Mamei vitrege.
Charlize Theron este Mama cea vitrega care isi pastreza frumusetea hranindu-se cu fete tinere.
Alba ca zapada este interpretata de Kristin Stewart, Chris Hemsworth este Vanatorul, iar Sam Claflin  este Printul care o salveaza.
Din trailer se vede destul de clar ca filmul nu prea mai are nicio treaba cu basmul. Pare un film de action-fantasy cu buget considerabil si cu multe efecte speciale:

Ceilalti actori sunt Ian McShane, Toby Jones, Nick Frost, Ray Winstone, Bob Hoskins si Lily Cole.
SnowWhite and the Huntsman va avea premiera pe data de 1 iunie 2012.

Saptamana viitoare insa, o puteti vedea pe Kristin Stewart in una dintre cele mai asteptate premiere ale toamnei The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1.

Alta varianta a celebrului basm, ne pregateste si Tarsem Singh (The Fall, Immortals). Filmul sau se va numi Mirror, mirror si pare mai apropiat de versiunea originala. In versiunea lui Mama cea vitrega e interpretata de Julia Roberts, iar Alba ca zapada este jucata de Lily Collins.
Cum vi se pare trailerul de la SnowWhite and the Huntsman?
 

Citește în continuare