Skip to content

Trailer: Super 8


In perioada aceasta au aparut o multime de trailere noi, realizate special pentru a fi difuzate in timpul Super Bowl XLV. Noi nu avem decat de castigat din asta:)

Unul dintre acestea este Super 8, trailerul unui film SF scris si regizat de J.J. Abrams (Star Trek, Mission: Impossible III) si produs de Steven Spielberg.

Dupa ce au pastrat multa vreme secretul asupra subiectului acestui film, si au lansat tot felul de teasere misterioase din care nu desluseai mare lucru, cei de la Paramount Pictures au dat intr-un final si ceva detalii despre subiect: Actiunea este plasata in 1979, si urmareste un grup de 6 copii care filmeaza cu o camera Super 8, si descopera tot felul de dovezi legate de viata extraterestra.

Actorii care apar in acest film sunt: Elle Fanning, Amanda Michalka, Kyle Chandler si Ron Eldard.
E ceva vreme de cand nu am mai vazut un film SF bun, deci poate a venit timpul! Mai ales ca regizorul pretinde ca vrea sa aduca un omagiu filmelor SF din anii 70-80, regizate de Spielberg.

Super 8 apare la noi pe ecrane apare d-abia pe la sfarsitul lunii iulie. Asa cum era de asteptat, trailerul arata spectaculos:

Citește în continuare