Skip to content

Trailer: The Hobbit: An Unexpected Journey

Va spuneam eu ca cele mai tari trailere apar pe final de an!
Fanii “Lord of the Rings” au motive serioase de bucurie: The Hobbit: An Unexpected Journey, si-a lansat primul trailer!


 

Banuiesc ca stiti deja ca este vorba de ecranizarea romanului fantasy de  J.R.R. Tolkien, care va avea doua parti: The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There and Back Again.
De regie s-a ocupat tot Peter Jackson, care este si co-scenarist alaturi de  Fran Walsh, Philippa Boyens si Guillermo del Toro.
Distributia a adunat o multime de actori din Lord of the Rings precum: Martin Freeman este Bilbo, Elijah Wood este Frodo, Ian McKellen este Gandalf, Andy Serkis este Gollum. Alaturi de ei mai apar si  Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Orlando Bloom, sau Stephen Fry.
La ce sa ne asteptam? La o poveste fantastica cu elfi, vrajitori si dragoni filmata intr-un decor spectaculos din Noua Zeelanda, care are un buget impresionant. Hobbitul Bilbo Baggins, insotit de alti pitici, porneste spre Muntele Singuratic pentru a recupera o comoara furata, iar pe drum reuseste sa puna mana pe celebrul inel care sta la baza tuturor aventurilor in Lord of the rings.
Sa vedem si trailerul:

Filmul va avea premiera d-abia la finalul anului viitor, pe 14 decembrie 2012.

Aveti rabdare pana atunci? Pe la sfarsitul lunii iunie v-am aratat si niste poze de la filmari.

 

Citește în continuare

20:12 - REVELION LA SIBIU

La Sibiu va avea loc 20:12 - REVELION LA SIBIU, un party in cautarea timpului prezent. De muzica se vor ocupa The Model, Tom Wilson, Atma, Indie Jules, Stefana Fratila, Camil,…

Citeste mai mult