Skip to content

Trailer: What to expect when you\’re expecting

Hai sa mai vorbim si de o comedie romantica, si nu de una oricare ci una cu urmari sau mai bine zis … cu urmasi.

Toate povestile de iubire sunt frumoase, dar atunci cand apare un copil, se presupune ca relatia este cu adevarat implinita. Cel putin asa am auzit:)
What to expect when you\’re expecting este un film care ne povesteste despre cat de fericite dar totodata cat de confuze sunt femeile atunci cand sunt insarcinate si despre barbatii care iau mai in gluma sau mai in serios rolul de tata. Filmul urmeste 5 cupluri diferite si ne arata cum se pregatesc acestia pentru marele eveniment.
Trailerul incepe amuzant cu Elizabeth Banks care este insarcinata si care tine un discurs mobilizator unor mame dar care nu se poate abtine sa nu le spuna adevarul despre ceea ce simte. Pe scurt: nu e usor sa fi gravida, dimpotriva poate fi chiar ceva ingrozitor:)

O multime de actori mari au fost atrasi de acest subiect (sau de buget) pentru ca distributia contine nume precum Anna Kendrick, Cameron Diaz, Dennis Quaid, Jennifer Lopez, Chris Rock, Chace Crawford, Matthew Morrison, Brooklyn Decker, Thomas Lennon si Wendy McLendon-Covey.
Regizorul este Kirk Jones (Nanny McPhee, Everybody’s Fine) iar scenariul este inspirat dupa un bestseller cu acelasi nume care este un fel de ghid pentru femeile gravide.

Personal, prefer povestile de iubire mai neconventionale, deci nu e genul de film la care m-as duce, dar sunt convinsa ca sunt cativa printre voi care vor sa-l vada. Aveti de asteptat mai putin de 9 luni, pentru ca filmul are premiera pe 11 mai.:)

 

Citește în continuare