Skip to content

Trailer: Your Highness

Ma pregateam sa va prezint trailerul unei comedii romantice cu adolescenti si cu cel mai important moment din viata lor (PROM – balul de absolvire), cand am dat peste altul , mult mai amuzant si mai incitant, care mai e si Redband:).

Deci, Your Highness este o comedie care parodiaza filmele fantastice care se petrec in evul mediu- cu printi, printese, balauri, si ce-o mai fi fost pe vremea aia.

Este vorba despre doi printi frati -unul lenes si arogant si altul frumos si curajos care ponesc intr-o misiune periculoasa pentru a salva regatul tatalui lor. Regia este semnata de David Gordon Green (Pineapple Express) iar scenaristii sunt: Danny McBride si Ben Best. In afara de umorul spumos, (cateodata destul de deochiat) un motiv serios pentru a vedea acest film este distributia: Natalie Portman, Zooey Deschanel, James Franco, Danny McBride, Justin Theroux.
V-am convins? Daca nu eu, atunci poate trailerul:

Citește în continuare

Videoclip: Kelis - Brave

Kelis si-a lansat un nou videoclip, la inca o piesa extras de pe Flesh Tone. De aceasta data este vorba despre "Brave" produsa de Benny Benassi.Urmariti-o mai jos pe artista…

Citeste mai mult