Skip to content

Trend-ul anului: intrati in universul „Harry Potter”, „Entourage” sau „Love is blind” prin inchirierea caselor din filme. Preturile incep de la 300 dolari/noapte

Din cauza pandemiei, multi calatori continua sa prefere locuinte private de vacanta in locul hotelurilor cu multi turisti. O optiune sunt inchirierile in regim Airbnb, iar ca lucrurile sa fie mai interesante, puteti innopta in locurile din filme sau seriale.

De la casa din copilarie a lui Harry Potter pana la scenele romantice din „Dragostea este oarba” de pe Netflix, exista cateva optiuni disponibile pentru fani. Aceste Airbnb-uri vor face cu siguranta un sejur deosebit de de neuitat.

Twilight Swan House – St. Helens, Oregon

Construita in anii 1930, aceasta casa din Oregon nu numai ca ofera o multime de informatii cu caracter istoric, ci a fost casa lui Charlie si a lui Bella Swan in seria de filme „Twilight”. Situat intr-un cartier linistit din centrul orasului St. Helens, casa poate gazdui pana la opt persoane in cinci dormitoare – iar oaspetii pot dormi chiar si in dormitorul Bellei. Se poate folosi bucataria, Wi-Fi-ul si televizorul. Casa se poate inchiria de aici la pretul de 350 dolari/noapte.

Casa din copilarie a lui Harry Potter – Lavenham, Anglia

Aceasta cabana de vanatoare din secolul al XV-lea, construita de familia De Vere, a servit drept casa din copilarie a lui Harry Potter, locul in care a trait pana la intalnirea cu Voldemort. Situata in Lavenham, Anglia, satul medieval in sine include mai mult de 300 de proprietati de patrimoniu protejate. Doua camere private sunt disponibile pentru inchiriere, fiecare gazduind pana la doi oaspeți, cu mic dejun englezesc complet inclus. Veti avea propria intrare, un pat cu baldachin, televizor, Wi-Fi si o baie privata, dar si o camera privata pentru oaspeti, care are un foc de lemne si o gradina in curte. Casa se poate inchiria aici si costa 290 dolari/noapte.

Retreat pe dealurile Californiei in stil italian, cu gradini linistite – Los Angeles, California

Acest spatiu a fost folosit pentru a reprezenta o vila de pe Coasta Amalfi a Italiei in scena finala a serialului „Entourage” de la HBO. Locul seamana foarte tare cu Italia, insa se afla in Los Angeles si le permite oaspetilor sa experimenteze o parte din viata buna la un pret relativ accesibil. Casa serveste ca un refugiu spa, completat cu mai multe seminee si fantani. Cei care inchiriaza au suita orientata spre sud, care are vedere la piscina. Casa poate gazdui doua persoane intr-un pat king-size confortabil si include, de asemenea, un semineu, TV prin cablu si sistem de sunet. Casa se poate inchiria de aici, iar preturile incep de la 395 dolari pe noapte.

Château de Tourreau – Sarrians, Provence-Alpes-Côte d’Azur, Franta

Acest conac a fost prezentat in „The Real Housewives of Beverly Hills” si ofera senzatia unui palat regal antic – de fapt, interiorul a fost restaurat conform designului orginal din secolul al XVIII-lea, astfel incat oaspetii pot experimenta viata din regalitate, cu facilitati din secolul al XXI-lea. Conacul are noua dormitoare, toate cu bai proprii si nenumarate facilitati de lux precum o piscina inconjurata de un peisaj frumos. Micul dejun continental, menaj zilnic si personalul de intretinere a gradinii/piscinei sunt toate incluse. La cerere, sunt disponibile servicii de bucatar si/sau majordom, printre altele. Informatiile despre inchiriere sunt disponibile aici, iar casa se poate inchiria de la 4000 de dolari pe noapte.

Cabana pe malul lacului pentru fanii Marvel – Fairburn, Georgia (SUA)

Locul perfect pentru fanii Marvel, aceasta cabana pe malul lacului a servit drept ascunzatoare la inceputul filmului „Avengers: Endgame”. Spatiul poate gazdui pana la sase persoane si este situat pe o proprietate privata in mijlocul Fermei Bouckaert, la doar 30 de minute de Atlanta. Oaspetii se pot bucura de pescuit, inot, drumetii, vizionarea unor spectacole de cai sau explorarea decorurilor de film emblematice. Casa se poate inchiria de aici pentru 800 dolari/noapte.

Casa din copac din filmul „Dragostea este oarba”-  Atlanta, Georgia (SUA)

Daca ati vazut deja „Love is Blind/ Dragostea e oarba” de la Netflix, probabil ati recunoscut deja casa. Casuta din copac este dotata cu antichitati, dar si cu paturi luxoase, aer conditionat si caldura si o baie de marmura, toate in mijlocul unei paduri private de bambus intr-o ferma functionala. Casa are loc pentru patru persoane, avand un dormitor si o canapea extensibila. Pretul pe noapte este de 375 dolari si se poate inchiria de aici.

Citește în continuare