Skip to content

Trofeul Club A: Concert Antarctica, Maya, Red’s Queue, R.M.N. Invitati: Blackbeers

Trofeul Club A – Avanpost Rock e un concurs care se desfasoara in fiecare marti seara intre orele 19 si 22, in club A, in perioada noiembrie 2011 – mai 2012. Preselectia live ii aduce pe scena la urmatoarea etapa, care va avea loc marti, 31 ianuarie 2012 pe Antarctica, Maya, Red’s Queue, R.M.N. dar si pe Blackbeers, invitati in afara concursului.

Antarctica este spatiul supranatural unde soarele rasare doar la miezul noptii in compania sunetelor bizare ale vanturilor electronice amestecate cu imaginatie, sentimente si trairi intense. Cosmogonia acestui continent utopic populat de numai doi locuitori, Delia Opran si Ciprian Lemnaru, se explica tocmai prin dragostea lor pentru muzica, acesta fiind de altfel modul in care au ajuns sa coexiste ca grup. Duo-ul isi gaseste inspiratia in synth pop-ul anilor 80, new wave si muzica electronica de avangarda, elaborand un sound care este in egala masura meditativ, ludic si melodic.

 
Maya
Infiintata oficial pe 20 mai 2010, Maya este activa deja in lumea muzicala de cateva luni, participand la concursuri si concerte de club sub un alt nume. Trupa s-a pozitionat pe segmentul non-comercial, repertoriul sau fiind format din piese originale proprii cantate în limba romana, cu foarte mici exceptii. Stilul muzical se incadreaza in zona slow-rockului de influenta britanica, cu elemente acustice si progressive folk-pop-rock.
 
Componenta:
Mishu Calian: voce, chitara acustica
Tudor Badescu: chitara bas
Peter Szocs: chitara armonie
Sorin Zamfir: tobe
 
 
Red’s Queue s-a infiintat la sfarsitul lui 2009 si abordeaza un stil oarecum mozaic, dar care graviteaza in jurul rockului (influente: alternative, pop-rock, reggae etc.)
 
Componenta trupei:
Dragos Stama – solist vocal
Zinculescu Tiberiu – chitara
Prundeanu Daniel – baterie
Constantinescu Andrei – chitara bass
 
 
RMN
Formatia vocal instrumentala RMN ii are in componenta pe Adrian Pascu (voce), Alin Dobre (chitara), Alex Gheorghe (chitara), Andrei Gheorghita (chitara bass) si Enache Alexandru (tobe).
Numele RMN vine de la ideea că multora le-ar trebui un control la cap, sau poate chiar trupei. Genurile abordate sunt punk rock, pop-punk, ska si alternative 
Trofeul Club A – Avanpost Rock ii aduce pe scena la preselectia live, marti, 31 ianuarie 2012, pe Antarctica, Maya, Red’s Queue, R.M.N. dar si pe Blackbeers, invitati in afara concursului.
 
Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.
 
Castigatorii Trofeului vor urca pe scena Festivalului Club A din mai 2012, dar si la EXIT Festival 2012 care va avea loc in iulie in Serbia.
 

Citește în continuare