Skip to content

Trofeul Club A: Concerte Insect Politics, ruePavlov, Ad Hoc si Maya

Trofeul Club A – Avanpost Rock a ajuns in faza competitiei directe, trupele care vor urca pe scena in aceasta saptamana sunt: Insect Politics, ruePavlov, Ad Hoc si Maya

Marti, 20 martie, ora 19:00 Trofeul Club A – Avanpost Rock continua competitia cu trupele: Insect Politics, ruePavlov, Ad Hoc, Maya. Publicul care voteaza in club in seara concertului poate castiga tricouri, vouchere, carti iar la sfarsitul competitiei, prin tragere la sorti, doua bilete la EXIT Festival. Cei ce voteaza online vor castiga prin tragerea la sorti, saptamanala, un card de participare pentru toate concertele din Club A in 2012.
 
Insect Politics sunt:
Andrei – chitara
Paul Mina – tobe
Eugen – bas
 
Maya
Infiintata oficial pe 20 mai 2010, Maya este activa deja in lumea muzicala de cateva luni, participand la concursuri si concerte de club sub un alt nume. Trupa s-a pozitionat pe segmentul non-comercial, repertoriul sau fiind format din piese originale proprii cantate in limba romana, cu foarte mici exceptii. Stilul muzical se incadreaza in zona slow-rockului de influenta britanica, cu elemente acustice si progressive folk-pop-rock.
 
Componenta
Mishu Calian: voce, chitara acustica
Tudor Badescu: chitara bas
Peter Szocs: chitara armonie
Sorin Zamfir: tobe
 
Proiectul Ad Hoc porneste de la muzica medievala si se indreapta spre zone tot mai diverse. Trupa Ad Hoc din Transilvania creste ca un proiect original, in cadrul caruia membrii sai isi dezvolta creativitatea. Dupa ce a interpretat in maniera proprie piese din repertoriul Queen (in cadrul prestigiosului eveniment Tribute To Remember: Freddie Mercury, alaturi de artisti ca Zoltan Andras cu Jazzapella, Spitalul de Urgenta, trupa Passager, Cristi Gram etc.), dupa un turneu irlandez prin patru orase din tara, dupa festivaluri in care a impartit scena mare cu trupe din mainstream-ul romanesc, dupa un turneu cu trupa irlandeza Coras, Ad Hoc se prezinta in fata publicului exigent din Club A.

Club A, bastionul rock-ului provoaca trupele la competitia pentru Trofeul Club A. Ad Hoc nu canta rock si foloseste instrumente clasice, dar vrea sa arate ca muzica de inspiratie medievala poate sa aiba aceeasi forta ca rock-ul, ca vioara e cel putin la fel de puternica pe cat e chitara si ca, in general, muzica facuta cu pasiune convinge pe oricine. Membrii trupei Ad Hoc au o singura rugaminte la voi: fiti deschisi si fara prejudecati.
 
ruePavlov
 
Formula live:
Paul Danciu – voce&chitara
Daniel Prundeanu – tobe
Claudiu Gal – chitara bas
 
Proiectul ruePavlov a fost infiintat in 2008 de Paul Danciu si reprezinta o obiectivare a unor calatorii interioare. In muzica ruePavlov fiecare ascultator isi gaseste un drum, isi pune sandalele si merge. Spectacolul Tales of Estrangement, propus in prima faza in forma electroacustica, cu influente psihedelice si minimaliste, se caracterizeaza printr-o succesiune de elemente dramatice, cu repetitii matematice si improvizatie. Repetitia structurala induce o stare de straniatate ce traverseaza aceste povestiri de instrainare. instrainarile propuse amintesc ruptura de ceilalti si incearca sa gaseasca un raspuns la o intrebare ce se tot repeta pana cand se transforma in raspuns fara intrebare, ducand intr-o zona arida a emotiilor.
 
Trupa castigatoare a Trofeului Club A, care va fi aleasa conform votului juriului va urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012!
 
Mai multe detalii despre regulamentul concursului avem aici.
 
Dintre toate trupele pe care le-am vazut pana acum, care ti-a placut cel mai mult?

Citește în continuare