Skip to content

Trooper deschide concertul Bruce Dickinson de la Bucuresti. Evenimentul are loc pe 3 iunie la Arenele Romane.

Trooper deschide concertul Bruce Dickinson de la Bucuresti. Evenimentul are loc pe 3 iunie la Arenele Romane.

Bruce Dickinson a ales trupa ce va deschide concertul pe care il va sustine la Bucuresti pe 3 iunie. TROOPER vor urca pe scena Arenelor Romane ca special guest in turneul de promovare a celui mai recent album Bruce Dickinson – The Mandrake Project. Biletele se gasesc in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro.

Trooper vor imparti scena cu artistul pentru a doua oara la Bucuresti, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

„Suntem cei mai fericiti oameni din lume in acest moment. Au trecut ceva ani de cand Iron Maiden ne-au ales sa cantam alaturi de ei, iar acum Bruce Dickinson a facut acelasi lucru. Nu cred ca este un secret pentru nimeni faptul ca Trooper a pornit la drum datorita lui Bruce Dickinson! Anuntul a venit fix cand eram la repetitii cu baietii. Am iesit din sala, am vorbit, am plans putin, m-am sters la ochi si am intrat barbateste sa ii anunt pe colegi. Pentru un asa moment avem nevoie in 3 iunie de intreaga armata Trooper sa fie prezenta în fata scenei! Ne vedem la Arenele Romane!” a declarat Coiotu’.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON si TROOPER, de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achizitionate in retelele Entertix, iaBilet, la tickets.emagic.ro si bilete.emagic.ro, la preturile de 195 lei (categoria Acces General) si 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun in sectoarele E si K).