Skip to content

Trupa Mandinga cauta producator muzical

Trupa Mandinga incepe anul in forta si anunta ca isi cauta producator muzical. Toti cei care se simt in stare sa compuna si sa produca alaturi de grupul Mandinga sunt invitati sa isi trimita ideile.

Esti la inceput de drum si iti place sa te joci in programele de productie muzicala? Am fi incantati sa intri in studio si sa compui alaturi de noi. Iti punem la dispozitie toate echipamentele necesare, totul intr-un cadru profesionist, intim si creativ. Nu trebuie sa fii neaparat din Bucuresti, daca ne demonstrezi ca esti bun, te mutam alaturi de noi. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti 1-3 demo-uri pe adresa [email protected] alaturi de cateva informatii pe care le consideri reprezentative, iar noi te contactam. Daca vibram in aceeasi directie muzicala, vei avea ocazia sa compui atat pentru noi, cat si pentru proiecte internationale. Incepe anul nou intr-un mediu muzical, in echipa Mandinga!

Mandinga au anuntat la inceputul anului trecut ca solista Elena Ionescu isi va continua cariera muzicala pe cont propriu si au venit si cu o noua solista. In vara i-am putut asculta si cu o noua piesa, Aventura, iar acum sunt in cautarea unui nou producator muzical.

Sunteti interesati?

Citește în continuare