Skip to content

Trupa Stigma revine!

  • envelope icon

Una dintre cele mai indragite si diferite trupe ale anilor 2000 revine: Cornel si Emanuel formeaza din nou trupa Stigma si au inregistrat deja noi melodii! Azi ascultam una dintre ele: Ramai, femeie!

George Zafiu i-a intalnit pe baietii de la Stigma si a scris pe blogul lui despre asta. E o miscare despre care au stiut putini oameni si asa cum a fost o surpriza pentru el, asa e si pentru noi!

Stigma este una din putinele trupe pop-rock din Romania cu un sound british-garage, au lasat urme interesante si diferite in peisajul muzical romanesc si sunt sigur ca au multi fani care inca mai tanjesc dupa muzica lor.

Cornel si Emanuel au inregistrat piesa Ramai, femeie. Urmeaza sa faca si o varianta in engleza pentru ea si sa filmeze si un videoclip cu acelasi regizor care s-a ocupat si de Jumatate tu, jumatate eu!

Ascultati mai jos noua piesa Stigma!

Iata ce a scris George Zafiu, DJ-ul Europa FM, despre intalnirea cu Stigma:

Atunci cand s-au despartit am insitat sa nu o faca, dar nu am gasit intelegere la nici unul din cei doi. Dar poate a fost mai bine asa, pentru ca altfel nu as fi trait o astfel de bucurie acum. Ascultand piesele cu care au venit imi dau seama ca sunt exact ceea ce mi-as fi dorit sa fie in continuare si nu sunt influentati de nebuniile care se intampla acum in muzica. Nu stiu daca e bine sau nu pentru ei, dar pentru mine e suficient.

Daca vorbesc astazi despre Stigma o fac pentru ca acum cred in viitorul acestei formatii si sunt convins ca in curand se vor activa si fanii care i-au iubit acum 10 ani.

In acelasi timp, iata ce mesaj am gasit pe pagina de Facebook a trupei (facebook.com/stigmamusic):

Bine te-am gasit, Romania! Am ajuns in Bucuresti marti dimineata, si abia acum am gasit cateva minute pentru facebook. 🙂 Maya, Mirela, Emanuel si nou reantalnita Stigma m-au luat pe sus. Am ras cum numai cu Mirela pot rade, am exersat la limba engleza si-am adormit imbratisati cu Maya, ne-am intalnit cu Bobo – directorul de imagine al videoclipurilor jumatate ti, jumate eu si \’\’fraier\’\’, cu Tavi care probabil va regiza urmatorul clip stigma, am inregistrat versiunea in limba engleza pentru \’\’ramai, femeie!\’\’ si planurile de lucru curg pentru zilele care vin. Abia astept sambata noapte cand o sa petrecem in True club cu Emanuel Mirea Band, care pun live cel mai tare show de club in Bucuresti!!!
Iti doresc, prieten drag, un weekend mai bun decat ti l-ai putea planifica tu insuti! Best of luck everyone!

Ramane sa vedem ce se va intampla cu Stigma in viitor! Pana atunci hai sa ne amintim de Jumatate tu, jumatate eu, una dintre cele mai frumoase piese romanesti!

Ce ziceti de revenirea trupei, sunteti curiosi sa auziti mai multe piese? Va era dor de ei?

foto via georgezafiu.ro

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *