Skip to content

Un nou film: Machete


Va amintiti cu siguranta de Grindhouse (2007)… In pauza dintre cele doua filme („Planet Terror” regizat de Robert Rodriguez si „Death proof” in regia lui Tarantino) apareau tot felul de reclame si trailere false. Unul din acele trailere, MACHETE, a fost atat de reusit incat Rodriguez nu a stat mult pe ganduri si a facut un film pe bune, ajutat de editorul sau, Ethen Maniquis, care si-a facut debutul regizoral.

In rolul lui Machete: Danny Trejo, actor specializat in roluri de criminal, fost puscarias dependent de droguri, devenit simbol al filmelor de serie B.

Machete este un asasin profesionist care primeste misiunea de a ucide un senator (Robert de Niro), insa isi da seama rapid ca a fost atras intr-o capcana din care scapa cu greu. Urmeaza evident razbunarea… Pentru ca cine se pune cu Machete… vedem noi ce pateste…

Distributia este una de zile mari, dar destul de pestrita: Robert de Niro, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, dar si Lindsay Lohan si Steven Seagal.

Sunt zvonuri ca acest film va fi „intrerupt” de doua alte doua trailere false („Agent Orange”, semnat de Tarnatino si „Die, Machete, Die” regizat de Ethen Marquis).

Filmul este inca in postproductie si se pare ca va avea premiera undeva spre toamna. Speram sa ajunga si la noi intr-o buna zi.

In asteptarea noului trailer va reimprospatam memoria cu cel din Grindhouse.

Citește în continuare

Remember: M&G - Sa Dansam

Continuam seria articolelor "remember" cu M&G si piesa "Sa Dansam". Cei doi frati Marian (Mari) si Gabriel Codreanu (CO-G) au format trupa pe la sfarsitul anului 1992 si dupa o…

Citeste mai mult