Skip to content

Un nou proiect romanesc: Teal – „Rudebwoy”

Colegul meu Valy va spunea in noiembrie ca cei de la Tempesta Production pregatesc un nou videoclip… Piesa promovata se numeste „Rudebwoy” si este primul single al proiectului Teal. Acesta a fost infiintat de trei artisti, Danni Ionesco, Shatyr si Rugz, ce provin din genuri muzicale diferite: rock, rap si soul.

Mie mi-a placut piesa de la prima ascultare, sunt curioasa sa-mi spuneti ce parere aveti si voi. 🙂 Mai jos puteti asculta „Rudebwoy” si aveti si cateva poze si informatii legate de membrii proiectului.

In urmatoarele saptamani va fi lansat si videoclipul – de filmari s-a ocupat echipa Ceva de Vis, regizor fiind colegul nostru Bimus.

Danni Ionescu si Shatyr s-au cunoscut in urma cu un an, la… adunarea generala UCMR-ADA, si de atunci au inceput sa lucreze impreuna.

Shatyr a avut primul contact cu muzica in 2000, cand a infiintat prima sa trupa rap. In 2004 a pornit crew-ul de hip hop Tempesta Crew (grup format din MC, DJ, grafitti-writers si breakdancers) fiind urmat de casa de productie si impresariat artistic Tempesta Production.

Rugz s-a facut remarcata in industria muzicala nu doar prin piesele ei, ci si prin compozitiile realizate pentru alti artisti. A contribuit la realizarea a 2 albume oficiale in cadrul Tempesta Productions si este foarte activa in online, sustinand blogul artistilor casei de productie de care apartine.

Danni Ionesco este fost solist al unei trupe rock, avand in paralel si cateva single-uri solo si un videoclip. Pe langa activitatea sa muzicala, Danni face parte si dintr-un grup de teatru alaturi de care a jucat in numeroase spectacole.

Teal @ Facebook Teal @ Twitter Site

Citește în continuare