Skip to content

UNGHI TRIUNGHI w. Dj Kaos & Khidja @Control

Club Control, in noua sala Berlin, gazduieste o noua editie Unghi Triunghi de care se vor ocupa Dj Kaos & Khidja. 

Joi 15 noiembrie, Control este gazda unei noi editii a seriei de petreceri Unghi Triunghi, cu DJ Kaos & Khidja.
 
Fire up the dancefloor!
 
Numele de dj Kaos a fost adoptat pe la jumatatea anilor \’80,de pe vremea cand era primul artist de graffiti din Berlin, ale carui lucrari mergeau intr-o zona hip-hop. La inceputurile anilor \’90 s-a mutat la Londra, unde petrece mult timp in studioul legendarului producator Cameron McVey si se lanseaza pe o scena englezeasca de clubbing aflata in plina ascensiune.Spre finalul anilor \’90, Kaos s-a intors in Berlin si s-a alaturat trupei Turntable Terranova, un trio de electronic hip hop, marcand o traversare lenta spre faimoasa serie Dj- Kicks. 

In ultimii zece ani Kaos s-a concentrat mai mult pe o cariera solo. Hello Stranger, materialul lui solo full-length lansat in 2005 a inclus colaborari cu Erlend Øye, Daniel Wang, Captain Comatose, The Rapture si The Hundred in the Hands. A facut multe si mai are o gramada de planuri marete ca dj, iar de curand si-a lansat si propria casa de productie Jolly Jams.
Release-urile sale merg de la house (Keep on Movin\’), la disco (Kosmischer Ruckenwind), spre o abordare in care se foloseste mai mult analog, precum in materialel lansate la DFA Records – Love the Night Away (2009) sau  From Inside(2011).
 
Youtube: http:// youtu.be/6ehlzwqto3g
Soundcloud: http://soundcloud.com/aysetuker84/dj-kaos-love-the-night-away-tiedye-mix
 
Intrare: 10 lei

UNGHI TRIUNGHI w. Dj Kaos & Khidja in Club Control din Bucuresti, joi, pe 15 noiembrie 2012. 
 
Un alt eveniment interesant care ni se pregateste este Dekadens – primul concert acustic & Lucie Thorne!
 

Citește în continuare