Skip to content

Universal Pictures a amanat lansarea “Wicked” si “Minions: The Rise of Gru”

Lansarea filmului “Wicked”, adaptarea cinematografica a musicalului de pe Broadway, a fost amanata fara a fi reprogramata pentru moment. “Minions: The Rise of Gru” ar fi trebuit lansat in vara acestui an, insa din cauza pandemiei de Covid-19 productia nu e gata, asa ca pelicula a fost amanata cu un an, pentru iulie 2021.

Pandemia de coronavirus a inchis cinematografe si a oprit productiile pe termen nedeterminat

In aceste conditii, studiorile din Hollywood se straduiesc sa se organizeze, sa revizuiasca planurile de afaceri si sa reduca pierderile, mai ales ca sezonul cinematografic 2020 este deja compromis. Mai multe productii precum “Wonder Woman 1984”, “Ghosbusters: Afterlife” sau “F9” au fost amanate, in vreme ce pelicula Marvel “Black Widow”, filmul semnat de Tom Hanks despre cel de-al II-lea Razboi Mondial “Greyhound”, si productia lui Lin-Manuel Miranda “In the Heights” au fost scoase pentru moment agenda lansarilor.

“Wicked” are la baza un musical de mare succes de pe Broadway, un proiect pe care fanii si l-au dorit transpus intr-o productie cinematografica

Filmarile au inceput in 2012, lansarea initiala a fost programata pentru 2019, pentru ca mai apoi Universal Studios sa amane evenimentul pentru 22 decembrie 2021. Potrivit ultimelor stiri facute publice de Universal, la aceasta data se va lansa productia “Sing 2”, urmand ca “Wicked” sa fie reintrodus in calendar la o data stabilita ulterior.

O reintepretare moderna a Vrajitorului din Oz, “Wicked” este o poveste universala despre dragoste, prietenie si incredere

Filmul “Wicked” este regizat de Stephen Daldry (“Billy Elliot”, “The Hours”, “The Reader”, spune povestea mai multor personaje din Oz si o are in centru pe Elphaba, fata cu pielea verde despre care se spune ca ar fi vrajitoare.

Lucrul la “Minions: The Rise of Gru” a fost intrerupt dupa restrictiile impuse in Paris, acolo unde se afla studioul Illumination Mac Guff

O productie NBC Universal si Illumination, lansarea filmului a fost stabilita acum pentru 2 iulie 2021. Pelicula este regizata de Kyle Balda si Brad Ableson, iar printre actorii care si-au imprumutat vocile personajelor principale se numara si Steve Carell (Gru), Alan Arkin, Julie Andrews si Jean-Claude Van Damme.

“Minions: The Rise of Gru” este al V-lea film al seriei care ii are in prim plan pe Gru si pe minionii lui galbeni

Gru incearca sa isi faca un nume in lumea ticalosilor, insa ajunge sa fie cel mai mare dusman al unei grupari de elita, Vicious 6, dupa ce le fura o amuleta foarte importanta. Gru este ajutat si de aceasta data de prietenii lui minioni.

Citește în continuare