Skip to content

Urban Studio, ep. 10 – Sonichouse – Morning sun (live unplugged)

  • envelope icon

A trecut o saptamana asa ca avem inca un episod din Urban Studio. Am fost in studioul trupei Sonichouse unde ne-au cantat cel mai nou single al lor, Morning Sun, intr-o varianta unplugged. Avem si un interviu amuzant!

Este al zecelea episod din seria Urban Studio (fostul Monden Info Studio) si am vrut sa facem ceva special asa ca baietii de la Sonichouse au raspuns imediat. Au inregistrat live singleul Morning Sun si alte doua melodii pe care le vom posta in curand. Dupa aceea, le-am luat si un interviu prin care am incercat sa vi-i prezentam si sa aflati mai multe despre ei. I-am intrebat cand au inceput sa cante, ce e cu primul lor album si cum merge colaborarea cu Marius Moga.

Aparitia acestei inregistrari nu este intamplatoare – astazi, ii puteti auzi pe Sonichouse, live, de la ora 17:00 la B\’ESTFEST Summer Camp 2011! Pana atunci, ii urmariti pe Urban.ro! Enjoy!

Studioul lor este destul de impresionant desi nu este foarte mare. Aveau multe clape si aveau totul organizat foarte bine. Stiam ca toti membrii trupei au lucrat cu Morandi insa lucrul care m-a uimit a fost vocea lui Vicky, solistul cu parul mult si cret. Are un timbru vocal foarte diferit fata de ce am auzit in ultima vreme pe scena romaneasca si cred ca vine cu ceva nou, spre deosebire de alti artisti care incearca sa iasa in fata in ultima vreme.

Pentru a putea face comparatii, aici gasiti piesa Morning Sun in varianta radio. In seara asta ne vedem la B\’ESTFEST unde ii avem pe Sonichouse pe scena Future Heroes!

Ce ziceti de proiectul asta si de interpretarea lor? Preferati varianta originala sau unplugged?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *