Skip to content

Urban Studio, ep. 9 – Raluka – Out of your business

Saptamana asta avem un nou episod din Urban Studio. Am fost in studioul Rappin\’ On cu Raluka si Chris Mayer care au interpretat single-ul de debut al artistei, Out Of Your Business.

Recunosc ca nu stiam prea multe despre Raluka inafara de colaborarea cu DJ Sava, insa acolo nu cred ca s-a evidentiat indeajuns. Am ramas surprins sa aud o voce buna care desi nu este puternica, transmite foarte mult. Are un timbru special iar eu cred ca Out Of Your Business suna mult mai bine in varianta asta. Va las sa o ascultati mai jos.

Raluka a fost acompaniata la clape de maestrul Chris Mayer si au facut piesa ei de debut foarte bine – se pare ca asa a fost compusa in mod initial, la pian. Inafara de partea acustica, am facut si un interviu cu solista aflata sub aripa celor de Roton. E mai lung decat de obicei (la sugestia voastra) si ne spune ce muzica asculta, cum au influentat-o schimbarile si cum a fost cariera ei pana acum.

Eu va spun ca se lucreaza la al doilea single si din ce am auzit in studio (melodia e produsa de Connect-R impreuna cu colegii sai de la Rappin\’ On Production) va fi ceva total diferit fata de prima melodie.

Voua cum va place Out Of Your Business, in varianta dance sau unplugged? Ce artisti ati vrea sa mai auziti la Urban Studio? Saptamana trecute l-am avut pe Connect-R cu o sesiune de freestyle.

Citește în continuare