Skip to content

Urban Studio, ep.12 – Mike – With you (Chris Brown cover live)

La Urban Studio avem un cover dupa hitul lui Chris Brown – With You. Mike a intrat in studio si a inregistrat varianta lui pentru piesa artistului american in al 12-lea episod al acestei emisiuni.

Mike este un artist relativ nou si perseverent. Chiar daca nu a avut succes imediat, el insista si vrea sa demonstreze ca are ceva de spus pe piata muzicala. A lansat mai multe piese pe Urban.ro asa ca propunerea lui pentru Urban Studio a fost acceptata de noi imediat. A ales Chris Brown si With you.

Mai jos aveti inregistrarea impreuna cu un mini-interviu cu Mike. Am vorbit despre colaborari muzicale si inceputul carierei sale care nu a fost tocmai usor.

Al 12-lea episod Urban Studio a fost filmat de Bimus in studioul lui Mihai Ristea (Montuga). Mike ne-a zis ca se regaseste in muzica lui Chris Brown iar With You este unul dintre hiturile sale preferate. Va place cum suna in varianta live?

Invitatii in cele mai recente editii din studio au fost Blue Nipple Boy si coverul dupa Inna, Connect-R cu freestyle si Raluka, unplugged.

In afara de Antonia, Guess Who si Puya, pe cine ati vrea sa mai auziti de la Urban Studio? I-am mentionat pe ei trei deoarece s-au notat deja preferintele voastre si asteptam alte sugestii.

Video: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro

Citește în continuare