Skip to content

MercatoComunale si Mastercard isi asteapta oaspetii in satul de vacanta din centrul capitalei

Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati, este partener principal al MercatoComunale, satul de vacanta din Bucuresti, un spatiu urban si contemporan unde clientii au la dispozitie o larga varietate de optiuni de petrecerea a timpului, de la orele tarzii ale diminetii pana seara, cand atmosfera le ofera cadrul perfect de relaxare.

Parteneriatul face parte dintr-o initiativa ampla a Mastercard de promovare si incurajare a utilizarii cardului ca modalitate de plata sigura, comoda, rapida si eficienta, ce conduce la un grad ridicat de fiscalizare.

 „Conceptul MercatoComunale ne-a convins imediat pentru ca am remarcat o mare compatibilitate intre personalitatile celor doua branduri – fie ca suntem la o intalnire de business informala, in pauza de pranz, la o intalnire cu prietenii sau am iesit impreuna cu familia, ne dorim ca experienta sa fie placuta, fireasca, relaxata. Iar acest lucru se aplica, bineinteles, si procesului de plata. Prin urmare, acest parteneriat este o continuare fireasca a tuturor initiativelor lansate pentru incurajarea metodelor de plata moderne si, totodata, un demers in urma caruia ne propunem sa transformam plata cu cardul intr-un gest de normalitate, oferind, prin tehnologia contactless, alternativa perfecta la plata in numerar, un beneficiu major pentru business si pentru consumatori – timp mai scurt la tranzactionare si siguranta deplina a platilor”, a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania.

“Am construit MercatoComunale pornind de la ideea de comunitate si suntem convinsi ca astfel de proiecte au potentialul de face viata in oras cat mai placuta. MercatoComunale este conceput ca o piata contemporana cu food trucks, producatori locali de ingrediente, bere artizanala si multe alte activitati gandite pentru toti membrii familiei. Cu ajutorul partenerului principal Mastercard, am reusit sa transformam un spatiu complet nefolosit in centrul orasului, dar si sa realizam prima experienta complet cashless din oras. La MercatoComunale acceptam doar plata cu cardul, tocmai pentru a demonstra ca publicul local este foarte deschis catre noile tehnologii”, a declarat Razvan Crisan, Co-fondator Kane Group.

MercatoComunale este un spatiu versatil, care imbina cea mai buna selectie de food trucks (The Bun, Goodfellas, Taverna Sarbului, Burger Van, Vicecream, Meatbusters), dar si o selectie ampla de bere craft, specialitati coffee brew, un spatiu de co-working gratuit relaxant, o zona de farmers market ce reuneste producatori locali (Cooperativa Varasti, Artesana, Kredenz, Pain Plaisir), designers shop Band of Creators, concerte acustice sau DJ sets, party-uri, workshop-uri tematice sau pentru copii, pop-up shops, si o serie de lounge-uri de relaxare, inclusiv Priceless Lounge by Mastercard. In plus, in fiecare marti este Priceless Tuesday la MercatoComunale, ceea ce inseamna ca cei care platesc cu cardul Mastercard la barul din locatie, beneficiaza de 50% reducere, in intervalul 18:00 – 23:00. Toate acestea, pe Strada Gheorghe Polizu, nr, 28-34, in Bucuresti.

# # #

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.

Despre MercatoComunale

MercatoComunale face parte din Kane Group ce reuneste mai multe proiecte construite in jurul unor valori comune: echipe talentate, design de calitate la fiecare locatie si o preocupare clara pentru furnizori artizanali. Din Kane Group fac parte Kane, Mamizza, MercatoComunale, Project Copenhagen, M60, Spatiul M60.

 

Citește în continuare