Skip to content

Urmareste LIVE pe Facebook primul SoundClash din Romania:

Fanii au ocupat deja toate locurile puse la bataie in Sala Polivalenta din capitala, dar puteti urmari cea mai asteptata confruntare muzicala LIVE pe pagina Red Bull de Facebook.

Cu casa plina, ajungem intre doua scene fata-n fata pe care vor urca doua familii puternice. Controlul Tehnic de Calitate si-a facut casa din ritmuri hip-hop de peste 20 de ani si a spus mereu lucrurilor pe nume. Au pasat casete din mana-n mana prin cartier. Ti-au explicat parca dintotdeauna ca trebuie tu sa furi stelele pentru copii, de prin orase si suburbii si sa treci totul prin filtrul tau. Carla’s Dreams trag clopotele si te cuprind cand crezi ca nu mai ai de ce trage in tine. Sunt antiexemplul fredonat de buzele celor care au simtit nevoia sa treaca neobservati si sunt bandajul pictat pe fata pe care-l pui pe-o rana proaspata.

Vine sa echilibreze seara MC-ul lor, Adrian Despot, vocalist si compozitor prezent pe scena rock de peste 20 de ani, pregatit cu urechile lui ascutite. Sa nu mai spunem ca lor li se alatura DJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care se va ocupa cu maestrie de beaturile dintre dueluri. Adi Despot ii va conduce pe Carla’s Dreams si CTC prin cele patru runde de ale Red Bull SoundClash si va avea grija ca fiecare dintre trupe sa cante trei piese din repertoriul propriu la The Warm Up, sa interpreteze in stilul lor o melodie celebra la The Cover. Sa-si preia unii altora piesele si sa le adapteze in stilul propriu la The Take Over, sa cante fiecare trei piese proprii in stiluri muzicale diferite la The Clash.

Punctul culminat vine prin invitatii surpriza pe care artistii ii vor aduce pe scena la proba finala: The Wild Card. “Red Bull SoundClash nu este doar o confruntare muzicala, ci o confruntare intre cultura pop si cultura hip hop. Duelul muzical vine la pachet cu duelul vestimentar – sapca intoarsa vs tricoul cu paiete.” Fabulous Muses, adica Diana Enciu si Alina Tanase vin la Polivalenta sa sustina moda pop si pe Carla’s Dreams in batalia microfoanelor. Din multime, apare in fata Fabuloaselor Otrava, sau Cristian Simonca, un blogger popular si apreciat pentru povestile sale sincere. De la palaria pescareasca Kangol, la sapca cu Chicago Bulls, la tricourile de fotbal american, tot ce incalta Jordan, Superstaruri, camasi si pantaloni largi, maieuri de baschet din NBA, tricouri cu mesaje, bijuterii sau o haina de blana artificiala, Otrava a trecut prin toate fazele si vine sa-si sustina, in mai putin de zece zile, bunii prieteni de la C.T.C. Fanii aprigi care au prins un loc la marea confruntare sunt pe aceasta cale rugati sa-si aduca sepci, tricouri sau topuri favorite.

Ca sa aflam cine castiga Clashul beaturilor sau cine are suprematie in outfituri, ne intalnim pe 28 septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Incalziti-va palmele pentru aplauze, vocile pentru refren, imediat deschidem si microfoanele. *Accesul in sala se va face incepand cu ora 19:00, iar evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Accesul copiilor sub 12 ani poate fi permis pe baza unui bilet valid si doar in prezenta unui parinte sau tutore.

Citește în continuare