Skip to content

Urmatorul single Pink este…

Pink a anuntat care va fi urmatorul sau single, iar alegerea este una foarte buna. Just Give Me a Reason e un featuring fain cu vocalul trupei Fun., Nate Ruess. Piesa va fi lansata oficial ca single in luna martie.

Cel de-al saselea album de studio al cantaretei americane, The Truth About Love, a ajuns pana pe locul 1 in Billboard 200, iar in Europa a fost, de asemenea, un succes. Primul single pe care ni l-a oferit a fost produs de Greg Kurstin, iar Just Give Me a a Reason a beneficiat de productia lui Bhasker, cel care i-a dat Aliciei Keys Girl on Fire si care, evident, a lucrat cu Fun. la albumul lor Some Nights.

Despre aceasta piesa si colaborarea dintre ei doi, Pink a declarat:

It’s a beautiful song, I’m really proud of it. The track was originally supposed to be only me, but I thought it needed the other person’s perspective. Nobody could’ve done it better than Nate.

Piesa Just Give Me a Reason a fost foarte apreciata inca de la prima ascultare, de cand Pink a decis sa isi lanseze toate melodiile de pe album pe net pentru a evita piratarea materialului inainte de aparitia oficiala. Blow Me (One Last Kiss) a ajuns pana pe locul 5 in Billboard Hot 100, iar Try, cel de-al doilea single, inca se tine bine in clasamente, fiind pe locul 12 in Hot 100 si inca in crestere saptamana aceasta. Se pare ca deja s-a filmat un videoclip pentru acest al treilea single si abia asteptam sa vedem cu ce ne mai surprinde Pink.

Ce ziceti de alegerea aceasta pentru nou single? Ati fi preferat sa lanseze piesa cu Eminem in schimb?

Citește în continuare