Skip to content

Ursuletul Paddington va reveni pe marile ecrane intr-o noua aventura: „Paddington 3”.

Dupa “Paddington 1” (2014) si “Paddington 2” (2017), ecranizarile povestii amuzante a unui ursulet venit din indepartata jungla peruviana la Londra, in cautarea unui camin, producatorii au anuntat ca in 2022 urmeaza si “Paddington 3”.

Filmarile pentru “Paddington 3” vor incepe in a doua jumatate a anului 2022, iar din echipa de productie vor face parte majoritatea celor implicati in primele doua filme, cu exceptia faptului ca Paul King va fi producator executiv.

Anuntul a fost facut de StudioCanal in deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, care a inceput pe 6 iulie, fiind cel mai mare eveniment din industria filmului care se desfasoara fizic in acest an.

Momentan, nu sunt detalii despre regizorul ales pentru cel de-al treilea film cu aventurile ursuletului Paddington, nici despre distributie sau locurile unde se va filma. Avand in vedere datele anuntate de casa de productie, cel mai probabil filmul va rula in cinematografe incepand din 2023.

Ursuletul Paddington s-a nascut in 1958, din imaginatia autorului pentru copii Michael Bond, ale carui opere, “A Bear Called Paddington” si seria “Paddington Bear” s-au vandut in peste 35 de milioane de exemplare şi au fost traduse in peste 40 de limbi.

Ursuletul Paddington a aparut de-a lungul timpului in special la televiziune, in mai multe seriale britanice, insa a fost pentru prima data ecranizat in 2014, cand autorul Michael Bond si-a dat consimtamantul pentru transpunerea pe marele ecran a personajului creat de el.

Povestea lui incepe in gara din Paddington, unde realizeaza ca este posibil ca viata in marele oras sa nu fie asa cum si-a imaginat. Acesta ajunge la familia Brown, care il adopta dupa ce ii citesc biletul pe care il poarta la gat scris de mana cu mesajul “Va rog, aveti grija de acest ursulet. Va multumesc.”

Citește în continuare