Skip to content

Inspiratie pentru vacanta: 5 hoteluri cu piscine spectaculoase suspendate

Cu majoritatea restrictiilor ridicate, putem calatori in aceasta vara peste tot in lume, cu atat mai mult daca aveti deja vaccinul impotriva noului coronavirus. Daca inca nu v-ati facut planuri de vacanta si inca sunteti in cautare de destinatii, urban.ro va propune o lista de locuri unde piscine impresionante sunt disponibile publicului larg.

In Italia, in sudul Tyrolului, o piscina aflata la 12 metri altitudine ofera o priveliste asupra imprejurimilor.

Hotel Hubertus din Italia ofera o piscina lunga de 25 de metri cu vedere asupra statiunii de schi din provincia Tirolul de Sud. Pisicina se afla la 12 metri deasupra solului si are o deschidere vitrata pentru a oferi înotătorilor senzatia de plutire. Iarna, piscina este incalzita. Rezervari la Hotel Hubertus se pot face aici.

In centrul orasului Stockholm, Downtown Camper by Scandic are o piscina impresionanta, dar si un bar pe masura.

De la marginea piscinei, vederea panoramica este asupra intregului Stockholm, inclusiv a orasului vechi si a apei din Riddarfjärden. Piscina este incalzita iarna, ceea ce face experienta si mai exclusivista. Hotelul dispune si de un bar pe acoperis, numit The Nest Cocktail Lounge, deschis tuturor, si un spa, Nest Wellness, care isi asteapta oaspetii cu sauna, tratamente, dar si camere de relaxare. Rezervari la Downtowm Camper by Scandic se pot face aici.

La Rio de Janeiro, Hotelul Emiliano ofera o perspectiva asurpa celebrei plaje Copacabana.

Hotelul Emiliano este un proiect al Oppenheim Architecture si Studio Arthur Casas, care a amplasat la ultimul etaj o piscina cu fatada de sticla, astfel incat inotatorii sa se bucure de vedere la ocean, spre plaja Copacabana a orasului. Rezervarile sunt disponibile aici.

Tot in Rio de Janeiro se afla si Hotel Fasano, a carui piscina este situata la etajul 8 si are vedere spre cealalta plaja cunoscuta a orasului, Ipanema.

Hotelul Fasano este unul dintre cele mai exclusiviste si elegante hoteluri din Rio, aflat chiar pe plaja Ipanema. La etajul 8 se afla piscina si lounge-ul, fiind una dintre cele mai faimoase piscine de pe acoperis din America de Sud. Din piscina, oaspetii pot admira varful muntelui Morro Dois Irmãos, a plajelor din Rio si Oceanul Atlantic. Rezervarile sunt disponibile aici.

In Cape Town, pisicina Hotelului The Silo are vedere spre oras, port, ocean si munti, ceea ce face experienta o destinatie de vizitat.

Hotelul Silo este o bijuterie arhitecturala deschisa in 2017, un loc spectaculos de cazare, cu una dintre cele mai spectaculoase piscine de tip infinity pool din lume. Amplasata la etajul 11, piscina este incadrata de ferestre deschise care ofera o vedere panoramica peste tot orasul, portul, oceanul si muntii. Barul de pe acoperis este deschis tuturor (cu rezervare prealabila), in timp ce pentru a inota in piscina de pe acoperis este nevoie de cazare la hotel. Rezervarile sunt disponbilie aici.

Citește în continuare