Skip to content

Valeria Stoica, artista din Republica Moldova care a cantat pe scena Electric Castle, lanseaza clipul de making of de la festival

Valeria Stoica, artista de muzica indie, lanseaza clipul de making of dupa ce a cantat pe scena la Electric Castle.

A fost prima data cand a mers ca un artist mare, nu in public, ca spectator: “ A fost ca un vis, cel mai frumos loc in care am cantat pana acum, intr-un décor autentic, cu peretii castelului in spate. Totul parea gandit special pentru muzica mea.”

Bucuria a fost cu atat mai mare, cu cat Valeria voia sa-si cumpere bilet sa mearga la festival, cand a aflat ca nu numai ca o sa mearga, dar o sa aiba o scena doar pentru ea si trupa ei: “ Chiar ma gandeam sa imi cumpar bilet pentru ca abia asteptam sa o vad pe Florence and The Machine. Am reusit sa o vad cu o zi inaintea concertului meu si am simtit si mai mare bucuria realizand ca urmatoarea zi voi fi chiar eu cea care va canta, dar pe o alta scena”, povesteste Valeria la fel de emotionata.

A cantat mai bine de o ora, inclusiv piese nelansate oferite publicului de la festival in premiera absoluta: “Cand am intrat pe scena aveam emotii mari. Am vazut cati oameni sunt in fata scenei si m-am emotionat si mai tare. A fost prima oara cand am cantat 10 piese si nu mi-am dat seama ca am ajuns la final de concert, ca urmeaza ultima piesa si trebuie sa multumesc si sa prezint trupa”, marturiseste artista. 
   
Valeria isi pregateste albumul de debut, iar dupa concerte in Italia, in Germania, la Frankfurt Musicmesse si la Dortmund, Valeria a cantat in weekend-ul trecut la Festivalul Strada Armeneasca din Bucuresti. Pe 27 septembrie, Valeria va canta in deschiderea lui Jacob Lee, la Bucuresti.
 

Citește în continuare