Skip to content

Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dreams vor canta la RMA 2013!

Romanian Music Awards 2013 anunta inca patru nume celebre pentru showul de la Brasov! Vama, Vunk, Voltaj si Carla’s Dream sunt artistii care se alatura primelor nume confirmate saptamana trecuta de organizatorii evenimentului, Music Channel si Utv.

Romanian Music Awards 2013 va aduce pe 14 septembrie pe scena de la Brasov cele mai importante nume din industria muzicala romaneasca. Daca la editia de la Brasov de acum doi ani Voltaj a cantat cu Horia Brenciu intr-un show cu jocuri de foc, iar Vunk a lansat piesa “Pleaca” cantand cu Antonia, editia din acest an a Romanian Music Awards se anunta cel putin la fel de spectaculoasa.

De altfel, Cornel Ilie este primul prezentator anuntat pentru seara de 14 septembrie. El va fi gazda showului ce va fi transmis pe Music Channel si UTV.

Insa cele mai dorite momente ale galei sunt cele de decernare ale trofeelor la fiecare dintre cele 14 categorii. Printre artistii cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu trofeul RMA se numara Vama si Vunk, fiecare avand cate patru nominalizari, in timp ce Voltaj are trei nominalizari la Best Live, Best Group si Best Rock.

Toti artistii pot fi votati intrand pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul! Vezi AICI nominalizarile!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. Vezi AICI lista primilor artisti confirmati sa urce pe scena!

Pe cine ai vrea sa mai vezi pe scena RMA 2013?

Citește în continuare