Skip to content

Vanessa Kirby, Andrew Garfield, Sienna Miller si Russell Tovey in noile spectacole de pe platforma National Theatre Londra. In spectacolele mai vechi disponibile online sunt si Helen Mirren si Tom Hiddleston

Inca de la sfarsitul anului trecut, National Theatre a lansat un serviciu de abonamente pentru vizionari ale spectacolelor din portofoliul lor online, care poate fi platit lunar, pentru suma de 9.98 lire, sau pe fiecare spectacol, biletul fiind intre 5.99 – 7.99 lire. Abonamentele sunt disponibile aici.

In luna aprilie, noile spectacole disponibile pe platforma National Theatre sunt “Cat on the roof”, “Angels in America”, “Behind the beautiful forevers”, “Julie” si “Consent”.

“Cat on the roof” este povestea unei familii din Mississippi se aduna la proprietatea de la tara pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Big Daddy, insa o tensiune se naste intre personajele principale, interpretate de  Sienna Miller si Jack O’Connell.

“Angels in America” este o productie in doua parti despre America la mijlocul anilor ’80, care prezinta sase newyorkezi cu vieti interconectate care se lupta cu viata si moartea, dragostea si sexul, raiul si iadul. Aceasta productie deja multi-premiata a piesei scrisa de Tony Kushner si regizata de Marianne Elliott, ii are in distributie pe Andrew Garfield, Nathan Lane, Denise Gough si Russell Tovey.

Meera Syal si Thusitha Jayasundera sunt personajele principale din “Behind the beautiful forevers”, spectacolul care este bazat pe cartea lui Katherine Boo. In cea mai mare mahala din India, dincolo de hotelurile de lux din jurul aeroportului din Mumbai, locuiesc Zehrunisa si fiul ei, Abdul, in varsta de 16 ani, al carui cadou pentru sortarea gunoiului este sursa veniturilor familiei sale si a ambitiilor de a finanta o noua viata.

Publicul o poate descoperi pe Vanessa Kirby, cea care o interpreteaza pe Julie in noua versiune socanta si extrem de relevanta a lui Polly Stenham din cartea “Miss Julie” a lui August Strindberg.

Kirby e proaspat nominalizata la Oscar pentru rolul sau din Pieces of a Woman.

Pe platforma sunt inca disponibile si spectacolele clasice, precum “Phèdre” cu Helen Mirren, “Amadeus” cu Lucian Msamati zi “Donmar’s Coriolanus” cu Tom Hiddleston, precum si scrieri noi, inclusiv “Mosquitoes” a lui Lucy Kirkwood si “Dara” de Shahid Hadeem. Noi spectacole de teatru sunt adaugate in colectie in fiecare luna.

Dupa mai mult de un an de la inchiderea teatrului din cauza pandemiei, National Theatre revine cu spectacole pentru publicul din sala incepand din vara, iar biletele vor fi puse in vanzare din 30 aprilie 2021.

“Under Milk Wood” si “After Life” sunt spectacolele care vor fi puse in scena. Michael Sheen (Staged) va reveni pe scena alaturi Karl Johnson si Siân Phillips in povestea scrisa de Dylan Thomas, “Under Milk Wood”, iar Bunny Christie (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Jeremy Herrin (People, Places and Things) si Jack Thorne (Harry Potter si copilul blestemat) fac parte din “After Life”.

Citește în continuare